Tā kā rudens ir vīrusu laiks,tad nu domājam,kā stiprināt savu imunitāti ar veselīgiem produkties,kas nākuši no dabas.
Omīte mums ir cītīga dzērveņu lasītāja ,tāpēc šogad pati izēģināju pagatavot dzērvenes pūdercukurā,ar domu,ka tad šīs veselīgās ogas varēs ieēst arī Adrians ne tikai es pati.
Tad nu ,lai pagatavotu dzērvenes pūdercukurā nepieciešams: dzērvenes, pūdercukurs, ūdens.
Glāzē ūdens iejauc 6 ēd. karotes pūdercukura un pagatavo sīrupu.
Tad sīrupā ieber dzērvenes. pāris minūtes ļauj tām tur atrasties.
Tad uz atsevišķas plātes noklāj salvetes,kur liek dzērvenes nedaudz apkalst.
Kad nedaudz apkaltušas ,pārber uz plātes,kur noklāts cepamais papīrs.
Un kaisa virsū pūdercukuru.
Ļauj pūdercukuram piekalst kādas 10 minūtes.
Tad apvārta un sijā pūdercukuru virsū vēlreiz.
Gatavs. Liekam trauciņā un našķojamies.
Var,tikai jātur vēsā un sausā vietā. Istabā paliek mīkstas ogas.