17.05 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Sastāvdaļas:
* vistas kājas,spārniņi vai stilbiņi,nekad nēesmu mēģinājusi fileju tā cept,bet domāju,ka sanāktu labi.
* uz 3 kājām 1 ēd.k sinepes
* 2 ēd.k medus
* garšviela vistas ēdieniem,ja vēlas vēl pievieno piparus
Pagatavošana:
Vistai noņemam ādu,sadurstam ar nazi.Medu sajaucam ar sinepēm un garšvielām,ja medus ciets,to izkausējam.Ar šo gatavo mērcīti iesmērējam vistu.Ņemam cepammaisiņu un liekam iekšā vistu.Cepam ap 200 grādiem ap 1 stundu,jo mazāki gabali,jo tas laiks īsāks.
Vista sanāk maigi salda,sulīga un mazliet ņipra.
Man ši recepte ir iepatikusies,tā garša,sinepes un medus,mmm.
Tieši tādēļ ādu ņemu nost,lai gardums netiek izmests un vēl sadurstu ar nazi to vistu,lai tiek ieksā gardums.Cepammaisiņā vista nepiedeg,paliek brūna un sulīga.
teikšu tā,ka agrāk,kad lasīju vista ar medu,tad iedomājos fuj.bet tad nolēmu pamēģināt un tā iegaršojās,ka tikai tā gatavoju.Ļoti patīk tā saldenā garša,kas mijās ar sinepēm.
Tad jau labi,ka izdevās un garsoja.😀 Mums jau ar ļoti iepatikās,ka noteikt vēl gatavosim.
Šitāda man noteikti garšotu! 😀
Tashinka, vakar uzcepu biezpiena sacepumu pēc Tavas receptes, dievīgs!!! Kauns atzīties, bet pusi viena pati noēdu 😀