Garda vistiņa sinepju un medus mērcē

Garda vistiņa sinepju un medus mērcē

19. Oct 2011, 15:49 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

* vistas kājas,spārniņi vai stilbiņi,nekad nēesmu mēģinājusi fileju tā cept,bet domāju,ka sanāktu labi.

* uz 3 kājām 1 ēd.k sinepes

* 2 ēd.k medus

* garšviela vistas ēdieniem,ja vēlas  vēl pievieno piparus

 

Pagatavošana:

 

Vistai noņemam ādu,sadurstam ar nazi.Medu sajaucam ar sinepēm un garšvielām,ja medus ciets,to izkausējam.Ar šo gatavo mērcīti iesmērējam vistu.Ņemam cepammaisiņu un liekam iekšā vistu.Cepam ap 200 grādiem ap 1 stundu,jo mazāki gabali,jo tas laiks īsāks.

Vista sanāk maigi salda,sulīga un mazliet ņipra.

Man ši recepte ir iepatikusies,tā garša,sinepes un medus,mmm.

 

taschinka taschinka 20. Dec 2010, 09:19

Tieši tādēļ ādu ņemu nost,lai gardums netiek izmests un vēl sadurstu ar nazi to vistu,lai tiek ieksā gardums.Cepammaisiņā vista nepiedeg,paliek brūna un sulīga.

taschinka taschinka 19. Dec 2010, 13:52

teikšu tā,ka agrāk,kad lasīju vista ar medu,tad iedomājos fuj.bet tad nolēmu pamēģināt un tā iegaršojās,ka tikai tā gatavoju.Ļoti patīk tā saldenā garša,kas mijās ar sinepēm.

taschinka taschinka 19. Dec 2010, 13:51

Tad jau labi,ka izdevās un garsoja.😀 Mums jau ar ļoti iepatikās,ka noteikt vēl gatavosim.

19. Dec 2010, 13:48

Šitāda man noteikti garšotu! 😀
Tashinka, vakar uzcepu biezpiena sacepumu pēc Tavas receptes, dievīgs!!! Kauns atzīties, bet pusi viena pati noēdu 😀