Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Esmu mēģinājusi daudz un dažādas receptes, kā gatavot vistu.Tad nolēmu improvizēt un sanāca ļoti,ļoti garšīgi.
4 vistu stilbi,var ņemt arī spārniņus,vai šķiņķīšus. 1 ēdamk. sinepes,1 ēdamkarote medus,garšviela vistas ēdieniem un pipari pēc garšas.
Visas šīs sastāvdaļas samaisa un apsmērē vistiņu.Liek cepammaisiņā un cepeškrāsnī iekšā.Cepam ap 40-50 minūtes,atkarīgs, cik lieli vistas gabaliņi aptuveni 200 grādos.Precīzi nepateikšu,jo pašai nav termometrs.
Vistiņa sanāk saldi-pikanta,no ārpuses kraukšķīga,iekšā- mīksta un sulīga.