Es pamazām tiecos pretīm savam mērķim

Es pamazām tiecos pretīm savam mērķim

27. May 2011, 17:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau es varu padalīties ar jums, kā man iet un kā man sanāk ar visu tikt galā.


Es varu teikt, ka man ir jau 6 reizes bijis tas prieks apmeklēt fitnesa centru Vivido. Un varu teikt, ka jūtos labi un cenšos darīt visu, lai gan citreiz liekas, ka slodzīte ir bijusi lielāka un grūtāka, bet ar to visu var tikt galā. Man treniņos lielākais atbalsts ir trenerīte jaukā Eva un mana mīļā meitiņa Keita, kura man vienmēr ir līdzi.

 

Tā arī es esmu uzsākusi rakstīt uztura dienasgrāmatu, un, ja tā pārskatu, tad man liekas, ka grēkoju arī. Dienasgrāmatu es uzsāku rakstīt jau 3.augustā pēc treniņa, un teikšu, ka ir grūti to visu pierakstīt.

 

Kā arī mēģinu katru dienu svarīgākos vingrojumus veikt mājās, kad nevaru tikt uz fitnesa centru  Vivido.

 

Man ir atrasta arī jauka kompānija, ar ko kopā es jau esmu devusies vingrot, un teikšu, ka iešana uz turieni ir jautrāka, un arī  vingrošana ir labāka ;) Arī Keitai nav garlaicīgi, jo līdzi nāk viņas mazā draudzenīte.

 

Es varu teikt, ka pēc šiem visiem Vivido centra apmeklējumiem, es jūtos labi un mans vīrietis pat to  ir pamanījis. Es pati arī jūtu jau savu presīti, kas mani priecē, tātad iešana nav veltīga. Mans plāns ir turpināt līdz beigām, kamēr visus sapņus būšu sasniegusi.