ELKOR PLAZA prezentēs „sporta apavus – trenažieri”

ELKOR PLAZA prezentēs „sporta apavus – trenažieri”

30. Apr 2011, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 30.aprīlī no pulksten 12 līdz 18 visi, jo īpaši daiļā dzimuma pārstāves, tiek aicināti uz universālveikalu ELKOR PLAZA, kur sporta apavu nodaļā notiks „Reebok” unikālo „EasyTone” prezentācija, kā arī būs iespēja saņemt konsultantu atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem un piedalīties loterijā, kuras galvenā balva būs... nu, protams, „EasyTone” pāris!

 

Spēcīgākas kājas un tvirtāka sēžamvieta – kā uzsver ražotājs, tie ir galvenie ieguvumi, ko saņem minēto apavu valkātājas, jo, tos izmantojot ikdienā, faktiski tiek aizstāts kāju muskuļu treniņš. Domājams, tieši tādēļ arī „EasyTone” bieži tiek dēvēti par visur līdzi ņemamo kāju trenažieri.

 

Viss noslēpums ir apstāklī, ka šajos apavos izmantota patentēta tehnoloģija, kas palīdz intensīvāk aktivizēt kāju un sēžas muskuļus, tādējādi sadedzinot vairāk kaloriju. Svarīgākā „EasyTone” ir zoles daļa, kur zem papēža un pēdas priekšdaļā atrodas līdzsvara spilventiņi, kas staigājot liek turēt līdzsvaru, jo sajūtas ir līdzīgas iešanai pa pludmales smiltīm. Līdz ar to muskuļi tiek nodarbināti ar lielāku intensitāti nekā, valkājot ierastos apavus. Savukārt apavu zole ir piemērota sievietes pēdas anatomiskajām īpatnībām un izgatavota no materiāla ar augstu pretnodiluma pakāpi.


Uzmanību! Līdz prezentācijas dienai (ieskaitot) spēkā īpašs piedāvājums visiem ELKOR veikalos iegādātajiem „EasyTone” apaviem – valkātājas, ka ar šo apavu īpašībām nebūs apmierinātas, tos 25 dienu laikā varēs apmainīt pret citu līdzvērtīgu „Reebok” ražojumu.

 

Taču labāk vienreiz redzēt nekā desmit reizes lasīt, tā kā – dāmas, 30.aprīlī esat laipni gaidītas universālveikalā ELKOR PLAZA!

 

Saistībā ar „EasyTone” minams arī kāds neliels skandāls. Pagājušā gada pavasarī Skotijas lielākās pilsētas Glāzgovas varasiestādes aizliedza izmantot apavu reklāmu, atzīstot to par nepiedienīgu vārda „dibens” lietojuma dēļ. Tās saukli „Labākas kājas un dibens ar katru soli” bija plānots izvietot uz pilsētas taksometriem. Kad vietējā sporta veikala pārstāvis Glāzgovas licencēšanas un kontroles komisijas sēdes laikā norādīja uz dubultstandartiem, atgādinot, ka uz taksometriem atļauts izvietot striptīzbāru reklāmas, viņš... tika vienkārši padzīts no sapulces.