Čau, mans foršais ķermeni!

Čau, mans foršais ķermeni!

05. Jun 2012, 12:30 aab aab

 

Čau, mans foršais ķermeni!

Es nesākšu sūdzēties, ka Tu esi slikts. Nekādā gadījumā, citādi aizvainošu uzreiz un Tu sāksi dumpoties pretī! Es sākšu ar to labo, kas tevī ir. 

Tu esi bijis pakļauts dažādām pārmaiņām pēdējā gada laikā. Kā nekā tieši bērniņa iznēsāšana bija Tavs galvenais uzdevums. Vai kā man tas patika! Paldies, ka Tu neprotestēji ne pret visām tām garšīgajām un negaršīgajām zālēm, kas bija jādzer, paldies, ka mainījies, lai palīdzētu manai mazulītei izaugt un ierasties šajā pasaulē, paldies, ka arī ļoti labi iegāji atpakaļ vecajās sliedēs! Un Paldies, ka esi tāds kāds esi!

Protams, ka man gribētos šo to mainīt Tevī. Taču neuztver to kā milzīgu kritiku. Es gribētu šovasar tikt vaļā no tiem apm 5. liekajiem kilogramiem, kas vēl ir palikuši. Bet Tu nesatraucies, jo man taču visas vecās drēbes der! Tāpat man gribētos, lai pazūd tās balti zilās strīpas uz sāniem un arī vēl tā rēta uz krūts, arī tās grumbas, ko mēdz saukt par apelsīna miziņu jeb celulītu (kušš... šito vīram neteiksim, jo vīrieši jau pamana tikai tad, kad mēs par to kā vistas katru vakaru klukstam ;) ). Vēl man gribētos .... Bet ja godīgi, tad tikai tos pāris kg... Vai tiešām ir jāmaina tas, kas liecina, ka esmu devusi (ar Tavu palīdzību, protams) dzīvību brīnišķīgai meitiņai!? Nu nē taču! Sadzīvošu gan ar tām strīpām, gan ar to rētu. Nekas...

Lai nu kā, bet man gribās Tevi palutināt... Gribētos aiziet uz kādu SPA, bet tur jau vajag naudiņu. Nekas, būs pašiem savs SPA vannā :) Tāpat palutināšu Tevi ar saulīti, kas ir ārā, ar  kādu foršu un košu nagu laku, arī ar vīra jaukajiem vārdiem, ka mēs kopā ar Tevi ļoti labi izskatāmies. Biežāk vilkšu arī to smuko kleitiņu ar dekoltē, nu to, kura patīk arī vīriešiem :)

Vārdu sakot – lutināšu Tevi kā vien varēšu!

Tava jaukā ķermeņa īpašniece :)

Uzraksti savam ķermenim vēstuli un laimē