Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Gatavosim auzu pārslu kotletes.
Pagatavošanai būs nepieciešams:
- 2 glāzes Herkuless ātri vārāmās auzu pārslas (var izmantot arī Herkuless pilngraudu auzu pārslas)
- 2 EK mannas
- 300 ml piena
- 2 olas
- sāls, garšvielas
- eļļa cepšanai.
Auzu pārslas sajaucam kopā ar mannu, sāli un garšvielām.
Pielejam klāt uzkarsētu pienu.
Visu kārtīgi samaisām un atstājam uz 20 minūtēm, lai uzbriest.
Pieliekam klāt olas.
Un atkal visu kārtīgi izmaisām.
Eļļā cepam kotletes.
Kotletes ir veselīgas un garšīgas.
Šīs kotletes var pasniegt ar skābu krējumu vai kādu mērci, piemēram sēņu vai dārzeņu. Kāda nu kuram labāk patīk.
Es šoreiz auzu pārslu kotletes pasniedzu ar šampinjonu mērci.
Ļoti garšīgi!
{fotoblog:3763}
Labu apetīti!
Liels paldies par šo recepti!