Klasiskiem auzu pārslu cepumiem vajadzēs tik vien kā pašas pārslas, olas, cukuru, miltus un nedaudz rozīņu.
1.solis - uz pannas nedaudz apgrauzdē auzu pārslas.
{pic:1}
2.solis - bļodā sakuļ 4 olu dzeltenumus ar cukuru un 1 paciņu sviesta. Kuļ, līdz masa ir ir gaiši dzeltena un cukurs izkusis. Cukuru nežēlojiet, jo cepumi labāk garšo, ja būs ļoti saldi.
{pic:2}
Sakultajai masai pievieno ap 150 gramu miltu! Visu samaisa.
{pic:3}
3.solis - atsevišķā traukā saputo 4 olu baltumus stingrās putās.
4.solis - liek visu kopā - auzu pārslas, sakulto olu ar cukuru, miltus un beigās iecilā sakultos olbaltumus.
{pic:4}
5.solis - liek uz ietaukotas pannas piciņas, bet ne pārāk lielas, lai neizplūst pa pannu.
{pic:5}
Cep, līdz cepumiņi zeltaini brūni! Ņem laukā un atdzesē. Tad ēd svētdienas vakarā ar gardu muti un tēju:)
{pic:6}
{smallpic:7}
Njammm, manam vīram paši mīļākie cepumi ir šie!!!
😛😛😛