Auzu pārslu cepumi saldākām brīvdienām

Auzu pārslu cepumi saldākām brīvdienām

25. Jan 2011, 17:06 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Klasiskiem auzu pārslu cepumiem vajadzēs tik vien kā pašas pārslas, olas, cukuru, miltus un nedaudz rozīņu.

 

1.solis - uz pannas nedaudz apgrauzdē auzu pārslas.

{pic:1}

2.solis - bļodā sakuļ 4 olu dzeltenumus ar cukuru un 1 paciņu sviesta. Kuļ, līdz masa ir ir gaiši dzeltena un cukurs izkusis. Cukuru nežēlojiet, jo cepumi labāk garšo, ja būs ļoti saldi.

{pic:2}

Sakultajai masai pievieno ap 150 gramu miltu! Visu samaisa.

{pic:3}

3.solis - atsevišķā traukā saputo 4 olu baltumus stingrās putās. 

 

4.solis - liek visu kopā - auzu pārslas, sakulto olu ar cukuru, miltus un beigās iecilā sakultos olbaltumus.

{pic:4}

5.solis - liek uz ietaukotas pannas piciņas, bet ne pārāk lielas, lai neizplūst pa pannu.

{pic:5}

Cep, līdz cepumiņi zeltaini brūni! Ņem laukā un atdzesē. Tad ēd svētdienas vakarā ar gardu muti un tēju:)

 

{pic:6}

{smallpic:7}

19. Apr 2010, 09:41

Njammm, manam vīram paši mīļākie cepumi ir šie!!!
😛😛😛