Aptauja: 30% Māmiņu kluba ģimenes reizi nedēļā dzer sulas vai nektārus!

Aptauja: 30% Māmiņu kluba ģimenes reizi nedēļā dzer sulas vai nektārus!

21. Sep 2012, 09:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas svētki un laiks galdā likt dažādus ēdienus un dzērienus. Tieši tāpēc Māmiņu klubs un Gutta aptaujā vēlējās noskaidrot bērnu iecienītākos dzērienus ikdienā un svētkos! 

 

Kā rāda aptaujas rezultāti, Māmiņu Kluba mazuļi visbiežāk sulas vai nektārus ir pagaršojuši 10-12 mēnešu vecumā (23% gadījumos). 1/5 vecāku jeb 22% no aptaujātajiem sulas mazuļiem piedāvājuši 7-9 mēnešu vecumā, bet 19%- 4 līdz 6 mēnešu vecumā, kas liek izdarīt secinājumus, kas 60% mazuļu pirmo suliņu vai nektāru izdzer jau pirmajā dzīves gadā.

 

Ja runā par iecienītākajām garšām, tad absolūts līderis ir ābolu sula, kuru iecienījušas 28% Māmiņu Kluba ģimeņu. 23% gadījumu tika atzīmēts variants, ka bērnam garšo multiaugļu sula vai nektārs. Vismazāk iecienītas ir ķiršu (1%), upeņu (2%), dzērveņu (2%) un bumbieru(4%) sulas vai nektāri.

 

Vitamīnus mēs varam uzņemt ne tikai ar uzturu,bet arī dzērieniem, tai skaitā, sulām. Katru dienu sulas vai nektārus dzer 24% ģimenēs, vismaz reizi nedēļā- 30% ģimeņu, vairākas rezes mēnesī- 21% ģimeņu.

 

Ziemassvētki un Jaunais gads vairs nav aiz kalniem. Ko likt galdā svētkos? 73% bērniem uz svētkiem sarūpē sulas, 29% dod priekšroku ūdenim. Nektārus izvēlas 23% ģimeņu, bet speciālās bērnu sulas izvēlas 16%.

Aptaujā piedalījās 450 respondentu

 

 

Guttiņa sulu izlases komplektu laimējusi māmiņas, kuras e-pasts sākas ar embassy_you@..

Par dāvanas saņemšanu sazināsimies personīgi!


 

 

Gaidīsim pēc balvas Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:30

 

 

www.gutta.lv