Apsveicam! SEB - Ģimenei draudzīgs uzņēmums!

Apsveicam! SEB - Ģimenei draudzīgs uzņēmums!

28. Jun 2012, 23:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labklājības ministrija ir piešķīrusi SEB bankai Ģimenei draudzīga komersanta statusu, tādejādi apliecinot, ka SEB bankas darbības politika un pakalpojumi ir draudzīgi darbiniekiem, bērniem un ģimenēm.

{smallpic:1}

Statusu Labklājības ministrija piešķir uzņēmumiem, kas īsteno ģimenei draudzīgu politiku gan savā komercsabiedrībā, gan plašākas sabiedrības kontekstā. Šogad kopumā 12 uzņēmumi, kuri saņēma minēto statusu, tika apzināti un atlasīti sadarbībā ar Ilgtspējas indeksu, kopīgi izstrādājot un indeksa aptaujas anketā integrējot atbilstošus kritērijus par ģimenei draudzīgas politikas īstenošanu uzņēmumā.

{smallpic:2}

SEB bankas Personāla pārvaldes vadītāja Gunita Meiere: "Katru gadu kolēģiem, kuru bērni uzsāk skolas gaitas 1.klasē, ir noteiktas vairākas sociālo pabalstu priekšrocības, tanī skaitā apmaksātas brīvdienas. Tāpat mēs veidojam saviem darbiniekiem pensiju uzkrājumus un nodrošinām veselības apdrošināšanas polises. Papildus iniciatīvām, ko veicam iekšēji, ir virkne ārēju aktivitāšu, kuru mērķis ir atbalstīt ģimenes. Kā piemērus varu minēt pirmklasnieku apdrošināšanu, kuras ietvaros jau otro gadu SEB dzīvības apdrošināšana bez maksas ir apdrošinājusi visus - vairāk kā 20 tūkstošus - Latvijas pirmklasniekus. Ņemot vērā ne katrai ģimenei pa kabatai esošās izglītības izmaksas, SEB banka ir piešķīrusi kopumā 20 stipendijas jauniešiem, kas dažādās Latvijas augstskolās apgūst augstāko izglītību. Kopš 2006.gada sadarbībā ar SOS bērnu ciematu mēs palīdzam bērniem, organizējam dažādas aktivitātes. Domājot par vecāku izglītošanu, vairākus gadus sadarbojamies ar raidījumu Māmiņu klubs, atbalstot dažādas idejas."

 

2007.gadā SEB banka bija pirmā komercbanka Latvijā, kas ieguva Ģimenei draudzīga komersanta statusu. Savukārt, novērtējot Latvijas uzņēmumu atbilstību sociāli atbildīga un ilgtspējīga uzņēmuma kritērijiem, šā gada aprīlī SEB bankai ir piešķirta Ilgtspējas indeksa Zelta kategorija.

{smallpic:3}

 

Apsveicam!

Māmiņu Kluba redakcija

09. Sep 2011, 23:47

Redz cik dīvaini. Priecē, ka laiki mainās un uzņēmumi tiem līdz, jo savulaik pārtraucu sadarbību ar SEB banku tieši nedraudzīgās vides dēļ. 😀 Kā mazie piedzima, tā nedz ar ratiem otrā stāvā Jelgavas filiālē varēju uzrāpties, kā arī kā minimums stundu rindā bija jāgaida, lai veiktu kādu darījumu. 😃 Citur tas ir krietni vien ērtāk. Bet nu SEBiniekiem - Priekā - protams, tā tik turēt. 👍 🎉