Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Atcerējos pavisam vienkāršu ābolu maizīšu recepti
Sastāvdaļas
5 baltmaizes šķēles
2 – 3 āboli
skābais krējums
cukurs
kanēlis
Baltmaizes šķēles apziež ar sviestu vai margarīnu. Ābolus sagriež šķēlītes un kārto uz maizēm. Pāri āboliem bagātīgi liek skābo krējumu.
Uz krējuma birdina cukuru (iesaku kārtīgu tējkaroti uz katras maizes, lai tā būtu salda) un kā pēdējo birdina kanēli.
Maizes šķēles liek uz cepamās plāts un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 10 minūtes. Kad maizes garoziņa ir mazliet apbrūnējusi un cukurs izkusis, ņem ābolmaizes ārā no krāsns un vēl karstas liek galdā!
Mēs ar tādas gatavojam,tik man patīk jau iepriekšs krējumam pievienot cukuru un kanēli,izmaisīt un tad likt uz ābolmaizītēm,bet tagad ideāls variants ir rabarberi 😛
mmmm, cik garšīgi!!! Vīramāte arī tādas gatavo, ņammmm!!!