№11: Cūkgaļas fileja ar selerijas - sinepju mērci

№11: Cūkgaļas fileja ar selerijas - sinepju mērci

11. Jun 2012, 00:00 veesma veesma

Šīs nedēļas uzdevums, neskatoties uz to, ka produkti it kā vienkārši, tomēr bija pagrūts.

Bija jāizskrien visa pilsēta, lai atrastu cūkgaļas fileju, un arī selerijas sakni bija grūti atrast, nebija tāda, kā vēlētos.

Sākumā bija doma gatavot pildītu fileju ar spinātiem, olu un sieru. Bet rezultātā tomēr nosliecos par labu otram variantam, kad fileja tika cepta follijā un atsevišķi pagatavota mērce no selerijas saknes un sinepēm. Piedevās tvaicēti spināti.

Ģimene manu ēdienu novērtēja atzinīgi. Lai gan, sākumā tā šķībi skatījās uz seleriju mērcē, bet kad pagaršoja, teica, ka ļoti garšīgi, nemaz nevarot just to spēcīgo selerijas garšu.

Man pašai ļoti garšoja.

Kā pagatavot cūkgaļas fileju selerijas - sinepju mērcē varat apskatīt manā fotoblogā.

{fotoblog:4720}

Labu apetīti!

Trešais šefpavāra uzdevums: gatavojam karsto gaļas ēdienu