№15 Sintija-Manas mīlestības brilles..

№15 Sintija-Manas mīlestības brilles..

09. Feb 2014, 20:41 Supersausins Supersausins

Nu jau trešā nedēļa.Šis nedēļas uzdevums bija mazliet vieglāks ,jo šoreiz man bija sevi iekšēji jāiepazīst labāk un jāsaprot ,ko tiešām es vēlos.Vēlmju ziņā esmu mazs viesulis,jo uznāk brīži ,kad vēlos daudz ,ko tādu ,ko nevar iegūt uzreiz bet gribas.Reizēm ir vēlmes bet nezinu, kā viņas pajautāt.

 Esmu ar īpatnēju raksturu ,ko reizēm pat grūti ir izprast man pašai..

Draugs saka ,ka esmu ,kā gadalaika parādība ,kas nau paredzema.Te vienu mēnesi varu būt auksta ,kā ziema ar ledu uz kuras ir bail paslīdēt ,te nākamajā brīdī raiba kā rudens.

Ziema lai nepaslīdētu tāpēc ,ka reizēm man ir lielas garstāvokļu maiņas un vēlmes var mainīties ik pa piecām minūtēm.Bail izdarīt ne tā savādāk varu sākt burkšķēt.

Raiba kā rudenī,jo vēlmes ir raibas un krāsainas ,ko gribas piepildīt ātri ātri..

 Patiesībā man ļoti patīk adrenalīns atiecībās.Mazotnē skatītās "Ziepju operas" man tad sajauca prātu par attiecībām.Viss tur notiekošais taja brīdī sķita intrsanti.Lai gan sev tagad tā iedomājoties nevēlos.

 Par manām vēlmēm un vajadzībām man manam vīrietim ir jāsaka un jāparāda priekšā,jo reizēm šķiet, ka viņš neredz, ko es tiešām vēlos.20140209203015-40338.jpg

 Manam vīrietim viss ir reizēm jāuzraksta priekšā.Tāpēc es izveidoju savas vēlmju brilles ,kuras varu vilkt katru dienu un arī parādīt ko tiešām savas vēlemes un tad jau arī pastāstīt pa savām vajadzībām.

20140209203046-52404.jpgVēlems:

  1. Ģimene
  2. Stabilitāte
  3. Tuvība
  4. Atmiņas
  5. Izaugsmes
  6. Uzmanība
  7. Sarunas
  8. Atbalsts
  9. Brīvība
  10. Atpūta

Nu ko šeit arī es izveidoju savas vēlmes un vajadzības kopā.

  • Ģimene ir mans viss svarīgākais puzles gabalins ,ko nemūžam nevar pazaudēt.Gimene ir vēlme to izveidot labu un ideālu priekš sevis.Zināt ,ka tev ir par ,ko rūpēties,ka visu savu mīlestību tu vari dāvāt tikai viņiem.Vienmēr man ir bijusi svarīga gan manā ģimene ,kas mani ir audzinājusi ,gan arī sava mazā ģimenīte ko veidoju..Jo tagad es esmu sākusi veidot savu cilts koku,ko turpinas mani berni,mazbērni utt.Bet vajadzība ir pēc ģimenes lai zināt, ka man būs atbalsts visādās situācijās un ,ka kopā iet dubļus brist ,bet pēc tam pasmieties par to visu.
  • Stabilitāte ir vēlme sajust drošības sajūtu, ka nekas netrūkst, mīļotais ir pie sāniem un mums ir labi kopā.Vēlme būt arī finansiāli stabilai un zināt ,ka varēšu dot saviem mīļajiem to ko viņi vēlas.Man tā ir vajadzība sevi nostādināt uz kājām un iet ar paceltu galvu uz priekšu, un domāt ,ka viss rīt būs labi.
  • Tuvība man nau tikai baudas apmierināšana gūltā vai ,kur citur,bet gan tas ir brīdis ,kad mazais gul un mēs esam viens otram.Tā ir vajadzība sajust klusuma un baudas brīdī būt atbrīvotai un būt vienam cilvēkam kopā.Laiks kad varu nedomāt par citām lietām bet gan atslēgt domas par dienas notikumie.Tuvība man ir arī ,kā apskāvieni ejot gulēt,jo tad aizmiedz apskāvienos un jūties drošībā un zinu ka esmu viņam vajadzīga.
  • Atmiņas ir vēlme atcerēties skaistos mirkļus ar saviem mīļajiem ,tuvākajiem draugiem.Lai vēsajos rudens vakaros varētu ar tējas krūzi apsēsties uz dīvāna panemt bilžu albūmu un acerēties skaistās un jautrās atmiņas ,kas mūs vienoja tajā brīdī.Bet vajadzība neaizmirst tos, kas mūs tiešām mīl un devuši mums šīs atmiņs.
  • Izaugsme ir tad, kad mēs ar katru dienu iepazīstam viens otru aizvien labāk un parkāpjam pāri saviem principiem, lai manītos un padarītu attiecības vēl labākas.Tā ir vēlme iet uz priekšu un ņemt visu, ko mums kopā pasniedz dzīve.Bet vajadzība pēc tā lai es nesēdētu uz vietas bet ,gan mācītos visu saprast un pieņemt.
  • Uzmanība- ir vēlme lai mans dārgais biežāk pamana un novērtē manu paveikto darbiņu.Pievērts vairāk uzmanību ne katru dienu ,bet vajadzīgos brīžos pateikt ,ka tev piestāv šis matu sakārtojums ,ka labi izskaties tieši šodien.Sagaidot mājās nepievērst uzmanību tam ,ka māja nau kātīgi sakārtota ,bet gan pamanīt ,ka esmu sagaidijusi mājās viņu ar siltām vakariņām. Vajadzība ir pēc vārda PALDIES ,ka rūpējies par mani šobrīd.
  • Sarunas ir vēlme ar mīļo cilvēku aprunāties par notiekošo,par to ,kā klājas,kā jūtas,kā pietrūkts.Tā ir vēlme arī zināt par mīļotā domām par apkārt notiekošo.Tas ir brīdis, kad varu būt saprotoša un zināt ,ko vairāk par mīlajiem.Bet vajadzība ir zināt ka esi svarīga mīļo acīs un zināt ,ka viņi man uzticas.
  • Atbalsts-ir vēlme man justies kādam svarīga.Zināt to ,ka mani atbalsta mani tuvākiem un draugi lietās ,ko esmu ieplānojusi darīt.Man ļoti iepriecina kad mani apkārtējie iedrošina mani nepadoties manās iecerēs.Man ir svarigs lai mana otrā pusīte mani atbalstītu tajā ,ko esmu iecerējusi.Viņi atbalsta mani, ja vēlos mācīties,strādāt vai dzemdēt daudz mazuļus.Bet tā ir man vajadzība pacelt galvu auksā un nepadoties,pierādīt sevi un apkātrējiem ,ka es spēju izdarīt visu iecerēto.
  • Brīvība ir vēlme ,kad diena man kopā ar draudzenēm varu doties šopingā vai doties kādā braucienā kopā ar draugiem.Īpaši nedomājo par notikumiem bet ļauties sev.Bet vajadzība ir uz kādu brīdi veltīt laiku tikai sev un darīt visu lai iepriecinātu sevi.
  • Atpūta ir vēlme ,kas iedalās man divos veidos.Atpūta man ir pēc garās dienas darbā,kad varu ienākt mājās pa durvīm novilkt mēteli apskaut savus mīļos un iegūlties gūltā un saprot ka esmu mājās un beidzot varu veltīt mazliet laika sev.Bet arī atpūta var būt ,kāds kārots vasaras ceļojums tepat pa Latviju,jo arī pie mums ir ,ko redzēt.Man atpūta ir vajadzība pēc atelpas, kad esi kārtīgi pastrādājis.Vajadzība pacelt kājas gaisā un piecas minūtes neko nedarīt ,bet gan palūgt saviem mīļajiem to izdarīt

 Nu lūk.Bet tai visā man ir svarīgi lai mani mīl un ciena kā personību.

Kas saistīts ar atiecībām es vienmēr savam vīrietim pateiksu kas man pietrūks attiecībās,ko vēlos iegūt no viņa vairāk.

20140209202857-69835.jpg Bet nu šeit ir mana saldā piramīda.Arī šādā saldā veidā mans vīrietis saprot kas man ir svarīgs musu attiecībās.Jo manam vīrietim mīlestība iet caur vēderu.20140209202653-93133.jpg

Es mēdzu reizi mēnesi uzrakstīt emòciju vēstulīti kurā es viņam pastāstu pa savām emocijām.Pastāstu par to kas man skumdina mūsu attiecībās.Uzdodu viņam jautājumus uz kuriem viņam ir laiks padomāt un atbildēt.Tā arī es norādu savas vēlmes ko es vēlo no viņa saņem vairāk un ko mazāk.

Nu lūk ar šo noslēdzu savu šīs nedēļas darbiņu.

Veiksmi un radošas idejas visām mīlošajām un superīgajām sievām.

Sintija.

Labākā sieva 2014: trešais uzdevums

20140120080729-41857.jpg

saulux10 saulux10 10. Feb 2014, 00:16

Jauks noformējums un kas par kuciņām,mmmmmmm 👍😉

Supersausins Supersausins 09. Feb 2014, 21:48 pandulaacis

Paldies.😀 liels prieks no tevim to dzirdeet😀

pandulaacis pandulaacis 09. Feb 2014, 21:32

Piekrītu par pacenšanos! Vizuālais noformējums ļoti priecīgs un foršs! 😀

Supersausins Supersausins 09. Feb 2014, 21:03 Sarkangalvīte

Paldies..😀 varēšu kādreiz padalīties ar viņām
Tu ar ugunīgo Sarkangalvīt pacenties ari sonedēl😀
🌷