100% ECO seal grīdas mazgājamā  līdzekļa atbalstam

100% ECO seal grīdas mazgājamā līdzekļa atbalstam

03. Jan 2014, 10:56 nosiguldas nosiguldas

Kādu brītiņu atpakaļ arī mūsu ģimene bija viena no tām, kas varēja izmēģināt ECO seal tīrīšanas līdzekļus.

Veļas mazgājamais līdzeklis- Patīkams, bez izteiktas smaržas, veļa pēc mazgāšanas mīksta pat neizmantojot veļas mīkstinātāju, bet.....  Cena ir augsta un protams, ja es iegādājos salīdzinonoši dārgu mazgāšanas līdzekli, es vēlos, lai tā izmantošana man palīdz atrisināt pēc iespējas vairāk problēmas. Traipus iztīrīt bez papildus līdzekļiem nav iespējams, Tāpat tas neder mana vīra darba drēbju mazgāšanai.

Universālais tīrītājs- Šis produkts man lika vilties, jo ja man nepieciešams nomazgāt piedegušu plīti, es tikpat labi uzsmidzinu parastu ūdeni, ļauju samirkt virsmai un to notīru. Ja es lietoju unversālu tīrīšanas līdzekli, tad tam noteikti ir jatīra arī sulas vai upeņu ievārījuma traipi un galda virsmas. Arī katlu tīrīšanai šis līdzeklis neder, galdu slaucīšanai es varu izmantot mitru lupatu, tam nav nepieciešams dārgs tīrīšanas līdzeklis, kas savas funkcijas nepilda, tapēc no  manis vismazāko atzinību izpelnās tieši šis līdzeklis.

Grīdas mazgājamais līdzeklis.  Tā kā dzīvoju laukos un savā mājā, tad man bieži nākās veikt mājas mitro uzkopšanu un te nu noteikti visa atzinība šim līdzeklim. Protams, neuzbāzīga smarža, pēc lietošanas rokas nejūtās savilktas un sausas. Ļoti labi tīra grīdas flīzes un linoleju. Labi savāc netīrumus. Ļoti ekonomisks un līdz ar to pietiek ilgam laikam. 

Līdz ar ko es noteikti iesaku arī citiem izmēģināt ECO SEAL GRĪDAS mazgājamo līdzekli. Tas ir patiesi labs un noderīgs Jūsu palīgs mājas uzkopšanā.

nosiguldas nosiguldas 03. Jan 2014, 14:53 lauvinja

tāpēc jau viss jālieto ar prātu. Man patiesi patika šis mazgāšanas līdzeklis, jo ņemot vērā mājdzīvniekus verandas flīzes bija ļoti viegli nomazgāt. Man tā ir liela problēma, bet vai es izvēlētos lietot papildus līdzekļus katru dienu, noteikti ka nē. Par imunitāti un bronhītiem man ir cits viedoklis, it sevišķi, kad paskatos, kas tiek vilkts bērniem mugurā vedot uz dārziņu. Tā kā visiem kokiem ir divi gali 😀

lauvinja lauvinja 03. Jan 2014, 14:16 nosiguldas

Savā ziņā jā, arī trauku līdzeklis, īpaši mazuļu traukiem ir lieks, labāk mazgāt traukus karstā ūdenī 😉

Lieto mūsdienās visu bez jēgas, pēc tam brīnās - imunitāte čupā, bērni slimo, astamas, bronhīti , alerģijas.....

nosiguldas nosiguldas 03. Jan 2014, 11:38 lauvinja

😀tad jau tik pat lieki ir trauku mazgājamie līdzekļi, jo no traukiem arī ēd mazuļi.

lauvinja lauvinja 03. Jan 2014, 11:21

Grīdas mazgāšanas līdzekļi ir pilnīgi lieki! Nafig papildus ķīmija - silts ūdens ir gana labs!

Īpaši iesaku apdomāt mazu rāpotāju un mazu staigātāju ģimenēm, jo šo ķīmiju mazais bērns salasa uz roķelēm un apēd, saostās atrodoties tuvu grīdai.....