№1 Laura: Tālumā dzirdēju tavu balsi...

№1 Laura: Tālumā dzirdēju tavu balsi...

30. Jan 2015, 22:10 lauruxs87 lauruxs87

 

Izvēlētā dziesma nav nejauša , jo tieši ar balsi sākās mūsu iepazīšanās . Jo tieši pirmo reizi mans vīrs manu balsi dzirdēja pa telefonu, kad runājos ar viņa draugu, kurš man bija sens paziņa. Izdzirdot manu balsi toreiz viņam radās interese un uzreiz vēlējās iepazīties , bet es uzreiz nepiekritu. Tā pagāja nedēļa .Mans paziņa gandrīz katru dienu jokojot piedāvāja iepazīstināt te ar savu draugu , te ar viņa , brāli vai kaimiņu. Līdz nedēļas beigās man apnika un teicu nu tad nu dod klausuli savam draugam , iepazīsimies. Klausulē izdzirdēju patīkamu balsi un runājot vien pāris minūtes likās ka esam jau tikušies gadiem ilgi un esam jau pazīstami. Tovakar nopļāpājam vairākas stundas. Bet aizmirsu kā sauca, atcerējos ka bija kaut kāds Roberts vai Romāns. Tad nu uzzināju tik nākamājā dienā ka Ruslans. Tā nu sazvanījāmies kādu mēnesi, bet tikties vēl nebija iespēja , jo dzīvojām 200 km attālumā . Tad pienāca liktenīgs pavērsiens manā dzīvē un izlēmu mainīt darbu uz Rīgu un līdz ar to arī bija pārrunas un bija iespēja tikties. Un tad sekoja jautra un nezaizmirstama pirmā tikšanās. Nebija ne ziedu ne kafejnīcas , bet bija "Vecrīgas" un kafija parkā uz soliņa. :)  Bija mustoši skatieni un pāris nedrošas frāzes. Pēc pirmās tikšanās man likās ka nekas nesanāks un atpakaļceļā jau zvanu lai teiktu ka nekas neizdosies, bet izdzirdot viņa balsi izkūstu un atkal mūsu sarunas turpinās, pa telefonu.Ja mūsu ceļi būtu šķīrušies es jums šodien nestāstītu šo stāstu. 

Pirmā doma par spēli ko pielīdzināt mūsu attiecībām Cirks, bet tad nodomāju vai tad tiešām mums tā visu laiku augšā , lejā? Nē mūsu attiecības nevaru pielīdzināt vienai spēlei, tā ir katrā posma sava.
Pirmais posms iepazīšanās. 

20150130212935-64927.jpg Need for speed ... 

Ātrums, adrenalīns, aizrautība, satraukums. Pašā attiecību sākumā īsā laika posmā iepazinām viens otru . Straumums kāda būs tikšanās, kādi mēs būsim. Kas jauns gaida. Bet protams, ka sacīkstes ātri vien beidzas un tad sākas mierīgāks posms. 

Otrais posms Puzle. 

20150130213229-87378.jpg

Savākto informāciju apdomājām un pa gabaliņiem liekam kopā . Skatamies kas mums sanāk. Kar ir redzama kopbilde tad izvēle vai nu doties tālāk kopā vai atsevišķi mēs izvēlējāmies iet kopā šo ceļu. 20150130213503-43991.jpg Un tad nu ir jābūvē attiecības visu laiku. 

Trešais posms Tornis. 


20150130213731-48548.jpg

Taktiskā spēle Tornis. Pamats ir iedots spēcīgs, bet ir jāceļ augstāk un augstāt tā lai nesabrūk , bet ja sabrūk , tad sāk no sākuma. Tā ir āri ar mūsu attiecībām sākums ir stiprs pamats, bet kā rīkosimies un domāsim lai mūsu attiecības nesabrūk, tad arī mēs to uzcelsim stipru, be ja gadās sašķobīties vai pat sabrukt, kādā brīdī tad ceļam no jauna un strādājam lai nesabrūk. 

Sieviškīgās viltībiņas?

20150130214421-14941.jpg Hmm... 

Izskats , balss , noslēpumainība. 

Atliek no vannas iznāk nevis  ierastajā halātiņā un pidžamā , bet kādā seksy vešiņā , vai nakskreklā un izskats garantē panākumus. 
Noslēpumainība kopā ar izskatu. Atliek vien uzvlkt zeķturus un zeķes un pēctam klusi publiskā vietā pačukstēt vīram un atkal panākums garantēts.
Balss pievienota kādam intresantam tērpam un vēl mati sataisīti divās astītēs un atkal gatavs. 

Un kā reizi manās rokās šonedēļ nonāca kleitiņa kura vīram tika nodemonstrēta kopā ar zeķēm un atkal jau viens savaldzināšanas instuments iegūts , saglabāts un noteikti izmantots tiks vēl. 

"Iepriecini mani". 

Eh , atzīšos sākumā likās ka šis punkts būs vieglākais , bet nē . Gan es , gan vīrs 2 dienas domājām par to ko mēs vēlamies sarakstā. Sēdējām pie tējas un secinājām , ka īsti nezinām ko rakstīt. Iepricinām viens otru ik pa laikam, samīļojamies , ja gribam ejam uz randiņu , klubiem , izcepu vīram ko gardu. Bet nu ilgāk domājot tomēr nonācām pie lietām kas mūs tomēr iepriecinātu. 

20150130220052-10928.jpg

Vīra vēlmes:

  • Laiks auto remontam
  •  Brokastis gultā.
  • Mazāk dusmoties.
  •  Dažādot sexu , ieviešot ko jaunu.
  • Nomazgāt muguru vannā.
  • Atļaut nosnausties 15 minūtes. 

Sievas vēlmes:

  • Uzdāvināt ziedus
  • Masāža
  • Palīdzība mājas darbos
  • Lai vīrs pagatavo vakariņas
  • Pārsteigt mani ar ko gardu
  • Brokastis gultā.

Tā nu sarakstījām savas vēlmes un likām lietā kubiņu. Un es tiku pie vīra gatavotām vakariņām, bet vīrs pie brokastīm gultā. Redzēsim kā šis kubiņš mums darbosies turpmā, jo esam pagaidām izlēmuši izmantot to 1 reizi nedēļā. 

Bildes no : http://cdn.www.needforspeed.com/sites/default/files/imagecache/games_main/games/hero/need-for-speed-the-run-1_0.jpg

http://www.pirkumins.lv/img/Tactic_tornis.jpg

Un no personīgā albuma.