~~~visi pieļauj kļūdas, bet tas maina mūsu dzīves~~

~~~visi pieļauj kļūdas, bet tas maina mūsu dzīves~~

07. Feb 2018, 23:30 manderina manderina

Jā! es atzīstu, dažās jomās man patīk, būt perfektai, bet ir citas, kur tāda neesmu un nevēlos būt.

Vienmēr gribu būt visperfektākā sieva, māte, darbiniece, bet pret sevi tik augstu latiņu neuzlieku  Līdz ar to esmu prasīga pret sevi vairāk, bet tai pat laikā mazāk.

Trešais uzdevums lika saprast, ka man jābūt maigākai pret sevi. vairāk jāvelta laiks sev nevis jāšausta sevi, ka neizdaru kaut ko perfekti. Jāiemīl un jāvelta laiks sev, ne tikai ģimenei, darbam un apkārtējiem cilvēkiem, bet gan SEV. Lai frāze IEMĪLOT SEVI būtu patiesa. Kaut es sevi mīlu, bet tās šaubas, lai būtu perfekta piezogas ātri.

Nteikti viena no lietām, kas man būtu jādara ir - Vairāk veltīt laiku sev  relaksējoties!

  • ieiejot vannā, nedomājot par to kāda nekārtība valda istabās
  • palasīt grāmatu - neuztraucoties, ka pazudis gaisma vai kāds pamodīsies lai celtu augšā
  • un citi mazi atputas brīži, kas mani paceltu

Neskriešu notikumiem pa priekšu - ievilkšu dziļi elpu un iešu un darīšu. Citreiz neplānojot spontānās idejas ir daudz labākas un izdodās piedzīvojumiem bagātākas.

Balstīšos uz sevis izvirzītajiem mērķiem - nebūt perfektai, bet godīgai pret sevi un saudzēt sevi un savu sirdi no sevis pašas. Jo citreiz pati sevi sāpinu vairāk nekā apkārtējie - tāpēc strādājot pie sevis sakārtosies visas pārējās jomas un būšu daudz laimīgāka, skaistāka un labāka sieviete, sieva, māte.!

Jo neviens nav perfekts - pat es nē!

Paldies MK par šiem uzdevumiem. Tas atkal liek aizdomaties un ieskatīties sevī. Jo ikdienas steigā bieži aizmirstam apstāties un pavērot sevi no malas. Bet tas ir vajadzīgs, jo tas mūs pašas ceļ.

PALDIES PAR IEDVESMU NEPADOTIES, BET DOTIES UZ PRIEKŠU!