„Pranamat ECO ir kļuvis kā pozitīva atkarība” – Katrīnas Puriņas - Libertes pieredze un padomi jaunajām māmiņām.

„Pranamat ECO ir kļuvis kā pozitīva atkarība” – Katrīnas Puriņas - Libertes pieredze un padomi jaunajām māmiņām.

22. Nov 2017, 13:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrīna Puriņa -Liberte "Māmiņu Klubs" Vecāku skolas pasniedzēja, grūtnieču vingrošanas pasniedzēja, praktizējoša dūla, sertificēta zīdīšanas speciāliste un topošā ārste.

Par Pranamat ECO uzzināju no sociālajiem tīkliem un māmiņām, kuras ikdienā satiku. Ilgu laiku to nemēģināju, šķita, ka man tas nav nepieciešams. Tomēr pienāca tā diena, kad teicu sev” nē, man to vajag pamēģināt” , kopš tās dienas  PranaPillow spilentiņu neesmu nolikusi malā. Tas man rūpīgi stāv uz gultas malas pie spilvena un nu jau kā ikvakara rituāls ir nogulties uz Prana komplektiņa, kas mani izmasē un atslābina. Es varu īsā laikā iegūt to, ko parasti mēs gaidam no masāžas saloniem, turklāt ieekonomējot finansiālos līdzekļus. Ja sarēķinu, cik esmu ieekonomējusi masāžas, tad Pranamat komplekts jau sen ir sevi atpelnījis. Kā arī to ir iemīlējis mans vīrs - vakaros, strādājot pie datora, sēž uz tā.

Īsti arī nevarēju saprast, kādēļ tik daudzas draudzenes man apkārt to ņem līdzi pat uz laukiem, izbraukumiem. Un tad pienāca diena, ka arī es jau vairs nevarēju to neņemt līdzi dodoties kaut kur tālāk ārpus mājām. Lietojot PranaPillow, man izveidojās tāda pozitīva atkarība, kad pleci un saspringtais kakls paši sāka prasīt kaut pāris minūtes vakarā atgulties uz spilventiņa.

20171122133324-47027.jpg 

Sākotnēji bija grūti stāvēt vai jogot uz matracīša, bet te arī mani motivēja sociālie tīkli, jo redzēju, ka tas ir iespējams. Esmu neatlaidīga un pāris dienu laikā, jogas pozās jau stāvēju uz Pranamat, lai gan sākumā tas šķita, ka nenotiks nekad.

20171122133339-36592.jpg 

Šobrīd ir gada beigas, ir liels laika trūkums, lai paspētu apdarīt pēdējos darbiņus šajā gadā un par sevi es esmu piemirsusi - neizdodas aiziet uz ierastajām ķermeņa kopšanas procedurām un masāžām, tad nu minimums, ko varu izdarīt, ir pirms miega pāris minūtes pagulēt uz Pranamat matracīša un spilventiņa - tas operatīvi uzlādē manas baterijas un atbrīvo manu saspringto sprandu.

Arī jaunajām māmiņām nereti sākuma posmā, pēc bērniņa ienākšanas ģimenē, vienkārši neatrodas laiks ierastajām sevis lutināšanas procedūrām, tad nu man tiešām liekas, ka šis ir lielisks veids kā katru dienu par sevi parūpēties. Zīdot bērniņu ar māmiņas pienu, esmu pamanījusi, ka mammām ir saspringti pleci, protams, lai no tā izvairītos, ir jāatceras par pareizām zīdīšanas pozām, tomēr, ja pleci ir saspringti, noteikti rekomendēju lietot Pranamat ECO. Pēcdzemdību periodā māmiņas sāk uztraukties par formas atgūšanu, tomēr es iesaku pirmos mēnešus baudīt kopā ar mazuli un tikai sākot no 3.mēneša palēnām atsākt nodarboties ar sportu, līdz tam māmiņa var rūpēties par savu ādu - un paklājiņš ar savām adatiņām uzlabos asinsriti, lai pabarotu tās vietas, kurām tas nepieciešams, lai ātrāk izlīdzinātos strijas un nesaskartos ar grumbuļainu ādu augšstilbu rajonā - ko mēs saucam par celulītu.  

Pranamat ECO būs varen jauka dāvana Ziemassvētkos ikvienam!

Vairāk info par produktiem:

https://pranamat.lv/

https://www.facebook.com/Pranamat.LV/