“Must have” lietas ziemas izpārdošanas laikā

“Must have” lietas ziemas izpārdošanas laikā

29. Jan 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan ziema ir pilnbriedā, veikali jau lēnām sāk gatavoties siltākam laikam un jaunajām pavasara/vasaras kolekcijām. Tas nozīmē, ka pilnā sparā norit starpsezonas izpārdošana, kas ir lielisks brīdis, lai papildinātu savu garderobi ar jaunām un vienmēr modē esošām garderobes bāzes lietām par ļoti pievilcīgām cenām. Par to, ko tieši būtu vērts iegādāties ziemas izpārdošanas laikā un kādām detaļām pievērst uzmanību, padomos dalās tirdzniecības centrs “Domina Shopping”.

20160128133634-45793.jpg

Bāzes lietas ir galvenā trofeja

Lai gan pirmais, ko mēdzam ieraudzīt izpārdošanas laikā, ir viss košais, spīdīgais un neparastais, tomēr liela uzmanība jāvelta tieši neitrālākām un saprotamākām lietām jeb tā sauktajām garderobes bāzes lietām. “Zīmuļveida svārki, balts t-krekls un blūze, bītlene ar paaugstinātu apkakli, tumši zilas džinsas, miesas krāsas žakete un, protams, arī mazā melnā kleita ir vienmēr aktuālā klasika, kuru var papildināt praktiski ar jebkuru jaunās sezonas aktualitāti. Tā, piemēram, ar ideāli augumam piemērotām denim biksēm perfekti saderēs gaiši zils vai kvarca rozā t-krekls, kas pēc krāsu institūta “Pantone” ir 2016.gada krāsas. Bet gaiši brūna jeb nude krāsas žakete pati par sevi jau ir šī gada trends”, papildina stiliste un imidža dizainere Elīna Štobe.

20160128133649-53634.jpg

Dārgie zīmoli

Ziemas izpārdošanas laikā lietas, kuras nevarējāt sev atļauties iepriekš, patiešām kļūst pieejamas. Tieši šobrīd ir vispiemērotākais laiks, lai iegrieztos tajos veikalos, kuri parasti likās “ne pa kabatai”, jo sen kārotā Tomy Hilfiger zīmola soma vai Guess kurpes šobrīd maksā tik pat, cik demokrātisko zīmolu darinājumi.

Šis ir arī visīstākais brīdis, lai uzsāktu medības pēc drēbēm, kas darinātas no dabīgiem materiāliem. Kvalitatīvs kašmira džemperis, zīda blūze un visbeidzot ādas jaka ir klasiskas vērtības, kas nekad neiziet no modes un priecē savas saimnieces daudzu gadu garumā.

20160128133701-87761.jpg

Apavi, somas un rotaslietas

Apavi to visdažādākajās izpausmēs – sākot ar siltiem ziemas zābakiem un klasiskām laiviņām, beidzot ar stilīgām vasaras kedām – ir neatņemama stilīgas modes dāmas garderobes sastāvdaļa, tāpat kā somas, kuru lielākie eksemplāri nepieciešami darbam, bet mazākie (clutch) svinīgākām reizēm. Par laimi tieši ziemas izpārdošanas laikā visu no minētā var atrast par ļoti pievilcīgām cenām, tādā veidā ne tikai laicīgi sagatavojoties nākamo sezonu modes iznācieniem, bet arī manāmi ietaupot.

20160128133710-14633.jpg

Vienlaikus der pievērst uzmanību arī rotaslietām, kuras izpārdošanas laikā var iegādāties ar lielām atlaidēm. Stilīga rokassprādze, košas krelles, gredzens, pulkstenis vai auskari var kopējā tēlā kļūt par punktu uz “i”. Bet dabīgas pērles būs ilgtermiņa investīcija, kas savas dividendes nesīs daudzu gadu garumā.