"Lāči"

"Lāči"

14. Aug 2015, 10:40 laurlapa laurlapa

Ar ģimeni bijām uz "Lāčiem" adresē Benūžu skauģi, p/n Piņķi, Babītes nov., Babītes pag. (Liepājas šosejas 12.km), tā ir vieta, kur cep garšīgo Lāču maizi, te atrodas arī veikaliņš un kafejnīca. 

Mēs tur aizbraucām spontāni, tāpēc arī maizītes cepšanas procesu mums redzēt neizdevās, jo nebija pieteikta ekskursija. Toties apmeklējām Lāču veikaliņu un kafejnīcu, kā arī pastaigājām pa skaisto apkārtni, kur izvietots arī spēļu laukumiņš bērniem ar šūpolītēm, kāpnītēm, slidkalniņu. Katrā ziņā bērnam te ir interesanti, jo arī zirdziņus aplokā var redzēt un pat ar viņiem izjāt instruktora pavadībā (maksa par ziedojumu zirdziņiem).

Veikalā Lāču produkciju lētāk iegādāties ar Lāču klientu karti, tad tiek piešķirta 7% atlaide pirkumam. Karti var izmantot arī kafejnīcā (klientu kartes cena Eur 3,00).

Te ir daudz telpas, galdiņi, kurus iespējams noīrēt uz svinībām, tāpat arī te var sarīkot svētkus bērniem ar Lāču komandas personāžiem. Iespējams pasūtīt dažnedažādākās tortes visiem dzīves gadījumiem, kā arī pašiem pabūt Lāču maizes cepšanas procesā (iepriekš piesakot ekskursiju - sīkāk www.laci.lv).

Kafejnīcā iespējams nobaudīt daudzveidīgus ēdienus, bērniem ir sava ēdienkarte. Ir arī komplekso pusdienu piedāvājums darba dienās no plkst.11 līdz 15, kas maksā Eur 3,50 (zupa un otrais ēdiens, dzēriens nav iekļauts). 

Mēs te nobaudījām kompleksās pusdienas par Eur 3,50 un klāt vēl piepirkām kefīru un saldo - maizes zupu par Eur 1,85. Bija gardi.