№49 Ligita: .... arī šajā gadā tiekamies.

№49 Ligita: .... arī šajā gadā tiekamies.

16. Jan 2015, 14:35 annijalise annijalise

 

1. Ligita, 37 gadi jauna

2. Mūsu pārī ir līdzsvars, jeb mans vīrs nereti visu redz pelēkos toņos, mēdz satraukties par nākotni, bet tad abi saprotam ka vajag apstēsties, un pazīmēt nākotni kopā, arī paanalizēt notiekošo, tad nu es cenšos izcelt visas labās lietas, un galu galā viss izrādās ir bijis tikai labs, un ja varbūt ir bijis kāds bezjēgas notikums, tad vienalga, no  tā esam guvuši labu mācību.

3.Papētot  dažādus tempermanta tipu raksturojumus  esmu sapratusi, ka abi esam īsti sajaukumi, jeb iznāk īsts Rasols, jo abi kopumā esam tādi, kuri rīkojas pēc atsevišķas situācijas un gadījuma, kad nepieciešamas esam abi flegmātiķi- jo mums patīk neatlaidīgi izplānot un paveikt iesākto, arī holēriķu iezīmes mums nav svešas-jo mums piemīt pārliecinoša stāja un daudzpusīgas intreses, es savukārt nereti izpaužoas ar sangviniķa iezīmēm-jo viegli atrodu kontaktu ar svešiem cilvēkiem, bet arī mans vīrs bieži izceļās ar savu humora izjūtu, un aktiera dotībām, mēs abi nereti esam izteikti melanholiķi- jo mums patīk intimitāte, esam ieturēti savās izpausmēs, bet kopumā, kā es pieminēju esam īsts Rasola pāris tepmarmenta tipu ziņā.

4. Mēs atbalstam abi viens otru, jo nereti pagurums vai mulsums mums kādam rodas, nu tad nu viens otru atbalstam cik spējam- ja vajag abi runājamies, ja vajag kopīgi klusējam.

5. Kopīgi abi ,ja galīgi šķiet ka viss ir galīgi bez enerģijas, tad ieejam pirtī, un tajā relaksējamies, zinu vēl ka vīrs ja viņš grib, tad ir jāpalaiž uz medībām, tur ir viņa enerģijas atgūšanas vieta, man savukārt tie ir rokdarbi,

bet lai vai kā iet, lai vai kas izdodas vai nē tad zinam ka kvalitatīva intīmā dzīve ir pats savrīgākais.

6. Noskaņojums iet vienā solī ar ikdienas nogurumu, un  tad  zāles ir tās pašas noderīgas.

7. Manam vīram ir laba, humora izjūta, tad ja vajag viņš izstāst kaut ko smieklīgu, vai nu no citu dzīves, vai arī atceramies kaut ko kopīgi piedzīvoto.

8. Apstākļus attiecībās mēs noteikti spējam uzlabot izrunājoties, izrunājoties un vēlreiz izrunājoties, jo bez sarunām var būt lavīna, kuru nevēlamies piedzīvot neviens.

9. Ģimenes jociņi parasti rodas no piedzīvotā ģimenē, vai nu meitu izstrādātā, vai arī kaut, kur kopā atpūtā piedzīvotā, bet es noteikti  gribētu pastāstīt tīri leģendāru stāstiņ:

Mana vīra mamma kādu laiku kopā dzīvojusi ar vīra audžutēvu, tas mēdzis daudz iedezert, tad kādu paģiru rītā mamma uz sava vīra teikusi: "Nu nevajadzēja vakarā tik daudz izdzert, tagad nebūtu paģiru", bet tas savukārt atbildējis: "tas nav no tā".

Nu tad tagad mēs arī savā sadzīvē reizēm mēdzam kādā piemērotā reizē pateikt "tas nav no tā".

10. Šajā gadā piedalos trešo reizi,  un šogad es jau gada sākumā sāku gaidīt šo konkursu, jo tas ir jauks, ir ikdienā pie kā pakavēties, katreiz kad iesūtu blogu labprāt izlasu citu dalībnieču blogus, pavērtēju tos, ļoti patīk vērot citu dalībnieču paveikti tieši tad, kad jau saņemam nopietnākus uzdevumus.

Man patīk paanalizēt savas attiecības tieši ar savu vīru, nebūt tik ļoti mammai, bet gan būt savam vīram par Labāko sievu.

ar cieņu Ligita

20150112124049-86181.jpg