Zīmējumu teātris ar skatītāju iecienītājām izrādēm “Vilks” un “7 pasakas par Ņukucīti” priecēs arī februārī!

Zīmējumu teātris ar skatītāju iecienītājām izrādēm “Vilks” un “7 pasakas par Ņukucīti” priecēs arī februārī!

30. Jan 2017, 10:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zīmējumu teātris ar izrādēm “Vilks” un “7 pasakas par Ņukucīti” februāra svētdienās ciemosies tējnīcā Materia un kinogalerijā KSuns. 

Krāsu un notikumu spēles baltā, tīrā telpā, mazo skatītāju acu priekšā tiek uzburtas krāsainas gleznas, telpa tiek piepildīta ar mūziku un dažādiem dzīvniekiem, bērni tiek aicināti uz skatuves zīmēttas viss Vara Klausītāja iestudētajā izrādē visai ģimenei “Vilks”, kuru būs iespējams redzēt 5. un 19. februārī tējnīcā Materia, Rīga, Mūkusalas iela 17, plkst. 12:00.

Izrāde, kurā izmantotas dzejnieka Aivara Neibarta pasakas, tiek zīmēta uz vertikālām papīra loksnēm un katra iepriekšējā ievijas ar kādu papīra loksni nākamajā pasakā. Zīmēšanu papilda laikmetīgās dejas fragmenti un teicējs Varis Klausītājs, kurš pauž notikumus par Ņukucīti. Šādas ainas būs iespējams vērot izrādē „7 pasakas par Ņukucīti” 12. un 26. februārī Kinoteātrī K.Suns, Elizabetes iela 83/85, Rīga, plkst. 11:00.  

Abas izrādes norit latviešu valodā, tās ilgums ir aptuveni 50min. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā internetā un Biļešu paradīzes kasēs, kā arī izrādes dienā, vietā, kur noritēs izrāde.