Zīmējumu konkurss: Mazo Brīnumaino Nensiju meklējot

Zīmējumu konkurss: Mazo Brīnumaino Nensiju meklējot

29. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tavai meitiņai patīk princešu lietas? Patīk sapņot, patīk pārģērbties, patīk būt īstai modesdāmai.. Mēs tiešām runājam par tavu meitiņu? Tad viņai, pavisam noteikti, ir jāpiedalās šajā konkursā!

Viss, kas viņai jādara: jāuzzīmē pašai sava Nensija - meitene, kas atbilst īstam princeses tēlam par tēmu "Mazo Brīnumaino Nensiju meklējot".

Balva

Balvas būs veselas 2!

grāmata "Brīnumainā Nensija"

20130718113504-27656.jpg

Izdevniecība ''White Book''  izdod visā pasaulē iemīļoto, bezgala krāšņo un sirsnīgo bērnu grāmatu sēriju ''Brīnumainā Nensija'' (Fancy Nancy). Kā pirmā klajā nāks grāmata “Brīnumainā Nensija”, kurai sekos sērijas otrā grāmata “Brīnumainā Nensija un fifīgais kucēns”. Grāmatas veidotājas rakstniece Džeina O’Konora (Jane O'Connor) un māksliniece Robina Preisa Glasere (Robin Preiss Glasser) ir radījušas patiesi skaistu un krāšņām ilustrācijām bagātu stāstu mazām meitenēm.

Grāmata iepazīstina ar Nensiju – brīnumainu meitēnu, kura uzskata, ka sapņu, fantāzijas un brīnumu mazas jaunkundzes dzīvē nevar būt par daudz! Nensijai patīk dzīvot krāšņi ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, un viņa ir patiešām pamanāma maza dāma. Sērijas pirmajā grāmatā “Brīnumainā Nensija” mazā modesdāma uz vienu maģisku vakaru pārvērš savus vecākus un mazo māsu par filmu zvaigznēm, un viņi visi kopā dodas smalkās vakariņās.

Grāmatu sērija “Brīnumainā Nensija” ir iemantojusi mazo lasītāju mīlestību gan ASV, gan Eiropā. Līdztekus grāmatām ir izveidujusies vesela Brīnumainās Nensijas pasaule – tērpi, lelles, spēles, aktivitāšu un lasāmgrāmatas.

Nensijas piedzīvojumu lielākā rota un panākumu atslēga ir tieši krāšņās ilustrācijas. Ilustrāciju autore Robina Preisa Glasere šogad ir ieguvusi arī prestižās Children's choice book award 2013 galveno balvu nominācijā ''Gada ilustrators''. Children's choice book award 2013 ir ASV bērnu žūrija, un balsošanā piedalās bērni un jaunieši no visas valsts.


burvīgi TU-TU svārciņi no  2LBhandicrafts.com

20130718113602-74884.jpg

Kā iesūtīt meitiņas zīmējumu?

1) Nofotografē vai ieskenē to, iesūti blogu - caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"! Priecāsimies, ja pievienosi attēlam arī savus komentārus par to, kā pamanīji, ka meitiņai patīk princešu tēma, kas viņai pašai ir no princešu lietām, kādas princešu pasakas tiek lasītas mājās un kā viņai veicās tieši šī zīmējuma radīšanā!

3) Izvēlies sadaļu - Pirmsskola un tagus Konkursi, Pirmsskolnieku-klubiņš

4) Spiežam SAGLABĀT un zīmējums ieceļos portālā!

Veiksmi konkursā un jautru zīmēšanu mazajām princesēm!

Konkurss ilgst līdz 7.augustam ieskaitot.

Māmiņu Klubs


Māmiņu klubs Māmiņu klubs 29. Jul 2013, 10:20 fox15

Jāpiedalās mazajām princesēm pašām! 😀

saulux10 saulux10 24. Jul 2013, 10:53 fox15

Cik tavai gadiņu,gan jau mācēs uzzimēt pati,es savai ļāvu pašai (17 augustā būs 3 gadiņi),sanāca ļoti personiski un mīļi,kaut gan teica,lai palīdzu viņai,bet teicu,ka nevaru,jo man jāfotogrāfē kā viņai sanāk,paslavēju ka ļoti skaisti un tad centība bija daudz lielāka.Lai veicas un gaidīsim darbiņu 😉

saulux10 saulux10 22. Jul 2013, 13:04

Manai princesei jāpiedalās,jāsaka kad liela zīmētāja viņa nav,bet fantāzija par princešu lietām viņai strādā un ļoti patīk,ja runa iet par to ko vilkt mugurā,tad tie noteikti ir svārciņi vai kleita,jo princeses taču biksēs nestaigā.Gaidiet darbiņus 😀