Uz Labirintiem prom!

Uz Labirintiem prom!

14. Jun 2014, 22:38 lauvinja lauvinja

Lai arī šodien laika apstākļi nebija tie foršākie, brīvdienas ir tik cik ir un tās jāizmanto cik var. Tāpēc šodien, izpētot laika prognozi, nolēmām kopā ar bērniem pavadīt interesantu dienu. Mūsu viens no mērķiem Labirinti, tie atrodas 48 km attālumā no Rīgas, starp Iecavu un Bausku, apdzīvotā vietā Zorģi. No šosejas ir skaidras norādes.

Izpētot norādes internetā, ieguvām pretrunīgu informāciju - vieni teica, forša vieta, kur pavadīt laiku, citi - tur nekā nav.

Piebraucot, pretī iznāk saimnieks un laipni izrāda visu ko var piedāvāt - nobaucienu pa trosi, kā lieliem tā maziem, velokartus, izbraucienu ar laivu, un citas atrakcijas. Vieta - skaisti sakopta, izklaides kā individuālas tā kolektīvā - florbols, volejbols, veiklības uzdevumi.

Ir iespēja piknikot un uzcelt telti.

Cena - 1,50 eiro stundā no cilvēka (kā liela, tā maza). Velokartu izmantošana par atsevišķu samaksu - 1 velokarts = 15 minūtes = 1,5 eiro (neatkarīgi no tā vai brauc to laiku viens vai uz maiņām). Mēs gan tikām pie iespējas izbraukt ar velokartiem bez maksas, jo esot šajā vietā, vienu brīdi lija lietus. Sīkums - bet tiešām patīkami!

Ne mazsvarīgi - tualetes civilizētas, apgaismotas, ikvienā izlietne, ziepes un dvielis, viss tīrs un saposts.

Ēdamo gan katram jāņem līdzi pašam.

Vieta būtu ideāla bērnu ballītei vai klases sporta spēlēm.

Jutāmies tiešām gaidīti!