TV filmēšanās: meklējam ģimeni ar bērnu bērnudārznieku vecumā!Dāvināsim ZOOMBOOK.lv sienas kalendāru!

TV filmēšanās: meklējam ģimeni ar bērnu bērnudārznieku vecumā!Dāvināsim ZOOMBOOK.lv sienas kalendāru!

06. Sep 2016, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammas,

mēs TV raidījumam Māmiņu klubs veidosim sižetu par to, kāpēc mūsu atmiņa ir tik īsa, kāpēc mēs neatceramies laiku, kad bijām pavisma mazi, tāpat stāsts būs par to, kā bērniem mācīt, kas ir šodiena, rītdiena, kad būs brīvdienas, kad viņu dzimšanas diena, jo mazajiem laika izjūta līdz noteiktam vecumam nedarbojas, viņiem viss ir viens, tāpēc nereti bērni nespēj iejusties jaunā vietā, piemēram, bērnudārzā, jo viņiem šķiet, ka diena nekad nebeigsies, mamma noteikti ir par viņiem aizmirsusi.

Meklējam ģimeni, kurā viens bērns ir bērnudārznieka vecumā, lai kopā mums taptu šis stāsts. Stāsta varoņiem būs arī dāvana - sienas kalendārs no Zoombook nākamajam gadam ar jūsu pašu izvēlētām fotogrāfijām. Sienas kalendārs var palīdzēt mācību procesā, atzīmējot kalendārā īpašās svētku dienas vai kādu svarīgu notikumu, kurš tuvojas un mazajiem ir iespēja skaitīt dienas līdz ilgi gaidītajam brīdim.

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, tāpat arī nelielu stāstu par ģimeni - cik un kāda vecuma mazie ir jūsu ģimenē un no kurienes esat, noteikti neaizmirstiet norādīt savu telefona numuru, lai varu ar jums vienoties par filmēšanas laiku.

Ar nepacietību gaidīšu ziņu no jums!

Kristīne

05. Sep 2016, 19:46

Kristīn, mani
😀