Turpinam uz dārziņu doties ar smaidu!

Turpinam uz dārziņu doties ar smaidu!

21. Jan 2014, 08:53 mamma27 mamma27

Kad tuvojās pusotrs gads un zināju ,ka laidīšu mazo dārziņā,ļoti raizējos kā viņa pieradīs,vai neslimos, vai neraudās. 

Tagad ir jau pagājuši divi mēneši kopš mazā Denīze iet dārziņā un viss ir vislabākajā kārtībā! Protams visādi jau vēl var būt, bet visi audzinātāji,vadītāja un daudzi darbinieki apbrīno kā tik maziņa viņa ātri pierada,visu darba līdz citiem bēriem,kuri ir par pusgadu vecāki nekā Denīze un vēl arī veselība stabila. 

Kas tam visam par noslēpumu? Es jau arī tikai priecājos,bet tomēr aizdomājos, vai tas ,ka viss iet tik gludi ir mana izdomātā sistēma?

Tētis ved uz dārziņu, to mēs nemainam,lai mazajai drošības sajūta, es šad tad izņemu. Vienmēr brauc kopā ar brāli. Arī krūts barošanu esmu atstājusi,lai mazajai stiprāka imunitāte,kaut arī pirms tam gribēju pārtraukt barot. Tagad to nenožēloju ,jo ēd krūti tikai vakarā ,kad mēs satiekamies, samīļojamies un vēl vienu reizi naktī. Tas protmas ir pieradums ,bet līdz februāra beigām esmu nolēmusi barot. Kamēr visi gripas laiki pāries. 

Vēl mēs cenšamies ievērot grafiku kā dārziņā, gulēšana,celšanās arī brīvdienās. 

20140121085224-90641.jpg

Tā nu mana mazā katru rītu dodas uz dārziņu. Ceru ka šis prieks nezudīs un novēlu arī citiem mazajiem ķipariem ,lai uz dārziņu dodas ar prieku. 

mamma27 mamma27 21. Jan 2014, 12:08 mammii24

Nav ne mazākās jausmas.Bet man ginekologs ieteica tā darīt, es paklausīju un nenožēloju!

21. Jan 2014, 10:36

Ilzīt, pēc kada vecuma mātes pienā vairs nav tās vielas, kas stiprinātu imunitāti.

21. Jan 2014, 10:35

jauki, ka jums tā. mums gan ar slimošanu nav tik labi, dārziņā gāja 1 ned un dažas dienas un slimo šonedēļ ( tagad vajadzēja būt trešajai nedēļai kad iet dārziņā, bet to noslimosim ) mans puika klepu un iesnas nesaķēra dārziņā.