Tu un Tavs bērns -  košs un drošs ar ZIB* dizaina vesti!

Tu un Tavs bērns - košs un drošs ar ZIB* dizaina vesti!

10. Nov 2015, 11:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pašmāju modes zīmols ZIB* šosezon radījis jaunu un vēl košāku atstarojošo apģērbu kolekciju un arī šogad kolekcijā ir pieejamas vestes gan bērniem, gan jauniešiem. Kolekcija izstrādāta ar mērķi veicināt un popularizēt atstarotāju lietošanu. Kā arī iedrošinot gājējus ģērbties koši un pamanāmi gan dienas gaišajā, gan tumšajā laikā. Jaunās atstarojošās vestes ir pieejamas zīmola ZIB* internetveikalā www.zibstore.com.

Kolekcija tapusi iedvesmojoties no gaismas atspīdumiem un atspulgiem dabā un pilsētā. Vestu dizainos attēloti arktiski ledus kalni, kas, gaismai spīdot, sāk vizuļot. Gluži kā atstarojošais audums mirdz, kad uz tā tiek raidīts gaismas stars. Atradīsiet arī krāsainus ģeometriskus fragmentus no raibajām un daudzveidīgajām pasaules kartēm. Kā arī, rūpīgi ieskatoties, atklāsies kā jūraszilos ūdeņos atmirdz pilsētas gaismas. Un zināmos pilsētas motīvus – pulsējošas luksaforu gaismas, kontrastējošus ēku siluetus un sudrabainus baložus.

Atstarojošā veste labi noderēs ne tikai diennakts tumšajā laikā, bet arī dienas laikā, lai bērni un jaunieši uz ceļiem būtu labāk pamanāmi. Taču bez atstarojošajām vestēm uzņēmums piedāvā iegādāties arī adījumus – cepures un cimdus, kuros ir iestrādāts atstarojošās dzijas pavediens, tādējādi nodrošinot ne tikai labu redzamību pelēcīgajās ielās, bet arī patīkamu siltumu.

Zīmola ZIB* vadītāja Inga Priedīte: “Šogad atstarojošajām vestēm esam radījuši trīs jaunus dizainus, kā arī uzlabojuši vestes formu - ērtākai vestes uzvilkšanai un novilkšanai. Dizaini ir veidoti spilgtos, pamanāmos toņos, ar platu apdrukātu atstarojošo paneli vestes vidus daļā, tādējādi nodrošinot vestes nēsātājam labu redzamību gan dienā, gan naktī. Vestes darinātas mūsu darbnīcā, tās ir rūpīgs roku darbs, sākot ar zīmējumiem uz papīra un beidzot ar gatavā apģērba izsūtīšanu pircējam.”

Aicinām iepazīties ar zīmola ZIB* jauno atstarojošo vestu kolekciju internetveikalā – www.zibstore.com .