Tomasiņa 5 gadu jubileja :)

Tomasiņa 5 gadu jubileja :)

28. Jan 2018, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu ko...Šis būs mans pirmais bloga raksts :) Kamēr jaunākais guļ un vecākie puiši naski aizņemti ar savu mantu revidēšanu varu pievērsties kaut kam šādam :)

Pastāstīšu par vecākā dēliņa-Tomasa 5 gadu jubilejas svinībām.

Tākā čalim patīk aktīvs dzīvesveids,skriešana,lekšana un citas šāda veida nodarbes un Dzimšanas diena iekrīt vasarā,svinējām savā dārzā. Kur platība atļauj bērniem aktīvi padzīvoties. Kā arī mums ir laimējies ar laikapstākļiem...katru gadu uz Tomasa Dzimšanas dienas svinībām ir super labs laiks! :)

Kā saprotat 5 gadi,tas jau ir kas nozīmīgs čalim,līdz ar to pirmo reizi tika uzaicināti  ne tikai tuvākie draugi,bet arī bērnu dārza grupiņas draugi!

Ballītes gatavošanās sākas ar ielūgumu sagatavošanu,kas ar nav tā vienkārši...Tomass tiek ņemts palīgos..kopā domāts dizains un protams,kas tiks ielūgts uz ballīti:D

Tālāk jau darbojamies ar vīru vieni...izdomāt atrakcijas,rotaļas un ēdienkarti. Un protams....katru dienu pa 10x tiek skatīta laika prognoze...lai tik nesola lietu...jo tad vēl jābūt variantam B :D

Nu protams,gatavošanās ballītei un gaidīšanas laiks bērnam šķita,kā vesala mūžība...tikai mums vecākiem laiks paskrēja vēja spārniem...un kā vienmēr likās....Kur tas laiks zūd!!!! It īpasi,ja vecāki izlēma vēl aizdoties iepriekšējā vakarā uz koncertu un gulēts bij tik kādas pāris stundas... :D  Mauriņš nav nopļauts...uzkodas visas vēl nav gatavas....bet tūlīt jau pirmie ciemiņi būs klāt....šoks...viegls stresiņš mums...:) Bet ar visu bij tikts galā ;)

Ar pirmā ciemiņa ierašanos,Tomasiņam tāāāā iedegas acis un bērni ir prom dārzā...Bērniem bij liela piepūšamā atrakcija,baseins ar bumbām,rotaļas. Bērni izskrējās no sirds...ēst,var teikt,laika nebija nevienam :D Bet dienas gaitā paštaisītie burgerīši un hot dog maizītes bija novicotas :)

Dodoties mājup,katram ciemiņam bija pa hēlija Dzimšanas dienas balonam un ziepju burbuļiem,pateicībā par ierašanos un jauki pavadīto laiku kopā,šajā īpašajā Tomasiņam dienā!

Nu jau drīzumā brālim 5 gadu jubileja...atkal vecākiem jauns izaicinājums un patīkams stress :D Bet par to pēc pāris mēnešiem.