Testējam Huggies Elite soft 4.izmēra autiņbiksītes

Testējam Huggies Elite soft 4.izmēra autiņbiksītes

17. Sep 2016, 10:21 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Pateicoties "Māmiņu klubas" arī mums bija iespēja izmēģināt, notestēt Huggies Elite plus autiņbiksītes. Tā kā meitiņa ir ļoti maziņa un smalciņa, mums vēl der 4.izmērs un ir iespēja tās notestēt, lai arī citas meitenes šajā vecumā nesā jau mieteņu biksītes un numur 5.

Mani ļoti ieinteresēja šīs autiņbiksītes, jo Emīlijas dupsis vienmēr ir bijis ļoti jūtīgs. Piedzimstot slimnīcas dāvanu paciņas autiņbiksītes mums nevienas nederēja, manuprat, tās bija Bella, tad pamēģinājām zilās Pampers autiņbiksītes, arī nekā, dupsis apsārtis un bērnam milzīgs diskomforts. Tad izmēģinājām arī parastās Huggies mazuļu autiņbiksītes, stāsts tas pats, nolēmu pamēģināt arī plaši izreklamētās Monny autiņbiksītes. Arī nekā, dupsis sarkans, kreņķis gan mammai, gan bērnam, tad nu veiksmīgi līdz šim bijām atradušas Pampers premium care un tās lietojām visu laiku. Jāteic pirms mēneša notestējam arī Huggies meiteņu biksītes, pārrēķinājāmies ar izmēru un arī dupsis bija apsārtis. 

Atvedot šo Huggies Elite soft paku mājās, ieliku to mūsu autiņbiksīšu plauktā, nepievēršot lielu vērību, bet bērni pamana katru sīkumu. Emīlija man jautā:"Velkam sausas, velkam sausas, Pūkiju un balonu." Ja godīgi, ilgi sēdēju un brīnījos, ko viņa vēlas, līdz, paņēmusi mani pie rokas, ved pie autiņbiksīšu plaukta un rāda. Jā, tur tiešām ir uzzīmēts Vinnijs Pūks, kuru viņa sauc par Pūkiju. Tā nu ņēmām jaunās autiņbiksītes un uzlikām. Ļoti patika aizmugurējā gumijtiņa, tā ir pietiekoši plata aizmugurē un lieliski pieguļ muguriņai. 4.izmērs mums der lieliski. Pamanīju, ka biksītes ir plānākas un taustot, maigākas, zīdīgākas. Tas mani iepriecināja un atlika vien gaidīt, kā pēc šīm autiņbiksītēm uzvedīsies mūsu dupsis.

No rīta pamostoties autiņbiksītes bija savā vietā, gultiņa sausa un tās novelkot, arī dupsim nebija ne vainas. Bet, lai tests būtu objektīvāks, nolēmu turpināt vēl dažas dienas.  Šīs autiņbiksītes lieliski uzsūc mitrumu, tas man ļoti patika, jo nedeļas nogalē rotaļājoties dārzā, aizmirstas par autiņbiksīšu nomaiņu, aizmirstas arī tādēļ, ka tās nenošļūk un arī vizuāli nevar redzēt, ka laiks maiņai. Tā nu dienas lielāko daļu pavadot dārzā arī dupsim nav ne vaina.

Kā jau rudenī, dārzā daudz ābolu, bumbieru, tomātu, kuri meitiņai ļoti garšo, bet tos ēdot par daudz, sasāpējās puncis un vēdera izeja bija visai šķidra, taču šīs biksītes šo šķidro vēdera izeju lieliski noturēja "savos rāmjos", nekas nebija notecējis gar sāniem, vai sasmērējis šortiņus. Līz ar to, tas liek secināt, ka bikšeles lieliski uzsūc arī šķidro vēdera izeju un lieliski piekļaujas apaļumu formām, ja neļauj šim visam notecēt gar malām.

Tā nu 5 dienu testiņš mums ir galā un esam ļoti apmierināti, ka mums ir vēl vienas autiņbiksītes, kuras mūsu dupsim der, jāteic, šīs pašlaik mūsmājās ir topā, arī dēļ Pūkija un balona uz bikšelēm.

Paldies par iespēju notestēt un paldies, ka esam atraduši savējās. Vienīgais mīnuss, šīm nav 5.izmēra biksīšu, jo, pieļauju, ka drīz vien būs nepieciešams lielāks izmērs, taču, kas zina, varbūt līdz tam, būsim iemācījušās patstāvīgi iet uz podiņa un autiņbiksītes nemaz vairs nebūs vajadzīgas.