Pasargā savu bērnu no utīm, piesakies PROFILAKTISKU un ĀRSTNIECISKU līdzekļu testēšanai!

Pasargā savu bērnu no utīm, piesakies PROFILAKTISKU un ĀRSTNIECISKU līdzekļu testēšanai!

13. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sāksies jauna dārziņa un skolas sezona, un tas nozīmē, ka nu pastāv lielāka iespēja tikt arī pie utīm. Kā no tām savlaicīgi pasargāt bērnu? Lietojot profilaktiskos līdzekļus! Bet, ja utis jau klāt, jādomā, kā rast risinājumu. Mēs palīdzēsim!

Utis ir problēma, par kuru nevēlamies runāt ar visiem, tāpēc aicinām šoreiz pieteikties testēt līdzekļus pret utīm pilnīgi bezmaksas un anonīmi. 

Visbiežāk utainība skar mazus bērnus un skolēnus. Kā pasargāt sevi no utīm un efektīvi likvidēt nepatīkamos kukaiņus?

Uz(ne)redzēšanos UTIS! 

20160819125411-95077.jpg

BEZ toksiskiem pesticīdiem

KOMPLEKSA GALVAS UTU UN GNĪDU IZNĪCINĀŠANA UN  AIZSARDZĪBA NO TĀM

Testējamie produkti

PROFILAKSE!

20160818221054-12886.jpg

LiceOut  veidojoša matu želeja aizsardzībai pret galvas utīm  75 ml                 

20160818221106-27681.jpg

LiceOut  izsmidzināms līdzeklis aizsardzībai pret galvas utīm   100 ml                     

Inovatīvi līdzekļi , kuru sastāvs bagātināts ar dabīgām nīma, terpineola, eikalipta un baltā timiāna ēteriskajām eļļām. Produktu  sastāvā ir pantenols, kas uz matiem veido aizsargkārtiņu ar barjeras efektu, lai novērstu gnīdu piestiprināšanos pie matiem.

Liceout želeju un izsmidzināmo līdzekli ieteicams lietot profilaktiskai visas ģimenes aizsardzībai no galvas utīm paaugstināta invāzijas riska periodos.

Produkti ir piemēroti ikdienas lietošanai.

Izsmidzini matos Liceout ... uz(ne)redzēšanos, utis!

IZNĪCINĀŠANA!

MATOS UTIS… Ir pienācis laiks, lai sāktu attīrīšanu ar  komplektu

 20160818220929-87280.jpg

LiceOut   komplekts galvas utu un gnīdu iznīcināšanai

(losjons125 ml+šampūns125ml+ ķemme)

 

Losjons galvas utu un gnīdu iznīcināšanai 20 minūtes                 

Liceout losjona  sastāvā ir izopropilmiristāta un ciklometikona maisījums, kas bagātināts ar ilang ilanga ēterisko eļļu, kokosriektu eļļu, nīma eļļu, terpineolu , baltā timiāna un eikalipta ēteriskajām eļļām. Losjons efektīvi cīnās pret galvas utīm un gnīdām, izraisot to atūdeņošanos un nosmakšanu, vienlaicīgi sniedzot nomierinošu iedarbību galvas ādai. 

Ķemme Liceout ķemme ļauj atbrīvoties no iznīcinātajām utīm un gnīdām, pateicoties tās dubultajam zobiņu izvietojumam (vienā ķemmes pusē zobiņi ir izvietoti ciešāk kā otrā).

Šampūns galvas utu un gnīdu iznīcināšanai 10 minūtes       

Liceout šampūna satāvā ir maigas attīrošas  vielas, kas satur terpineolu (iegūts no tējas koka), nīma eļļu, kā arī eikalipta un baltā timiāna ēteriskās eļļas. To mehāniskā pretutu iedarbība garantē, ka utis nespēs izstrādāt rezistenci pret līdzekli. Šampūna attīrošā un mitrinošā iedarbība padara matus mīkstus un spīdīgus.


Kā pieteikties testēšanai?

Ja vēlaties testēt lice Out, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv! Izvēlēsimies 9 māmiņas, kas saņems: 3 māmiņas saņems 1.līdzekli profilakse, 3 māmiņas saņems 2.līdzekli profilaksei, un 3 māmiņas saņems komplektu galvas utu un gnīdu iznīcināšanai!

Obligāta prasība testētājiem: pēc lietošanas iesūtīt atsauksmi, padaloties iespaidos par līdzekļa lietošanu un rezultātiem. Ja ir tāda vēlme, atsauksmes varēs iesūtīt arī anonīmi!

Māmiņu Klub