Smilšu lampas festivālā dāvināja patiešām krāsainus piedzīvojumus!

Smilšu lampas festivālā dāvināja patiešām krāsainus piedzīvojumus!

09. Jun 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Urrā! Arī Smilšu lampas piedalījās Māmiņu Kluba Vasaras festivālā! Kā mums gāja? To tūliņ uzzināsiet!

Smilšu lampu radošajā darbnīcā Māmiņu Kluba vasaras festivālā visiem apmeklētājiem bijaiespēja izbaudīt dažādas Smilšu lampu „sensorās pasaules”. Tās tika iekārtotas gan uz Smilšu lampām, gan dažādiem spēļu paliktņiem. „Sensorās pasaules” citiem vārdiem sakot ir sensorās kastes, kas tiek veidotas bērnu sīkās motorikas un maņu attīstībai, šajā reizē tāda tika iekārtota kā smilškaste, kas piepildīta ar visdažādākajiem materiāliem!

Bija gan plastmasas glāzītes, gan stikla akmentiņi un gabaliņi dažādās krāsās, tāpat bija arī dažādas figūriņas, dzīvnieciņu figūriņas un pat gliemežvāciņi!

Bet Smilšu gleznu rāmīšos bērni veidoja unikālas krāsaino smilšu gleznas. Tas patika gan lieliem, gan maziem, jo katra glezna bija kā mazs brīnums. 

Smilšu lampas ir Lietuvas kompānijas "EVENTUS GROUP" (www.jonely.eu) oficiālais pārstāvis Latvijā, kas piedāvā dažādas attīstošās spēles, kur viens no galvenajiem produktiem ir MAGIC LIGHT TABLE jeb latviskojot Smilšu lampas. Smilšu lampas piedāvā gan iegādāties, gan iznomāt šos lieliskos produktus, kā arī organizē dažādas radošās darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Viens no Smilšu lampu mērķiem ir popularizēt gaismas galdu pielietojumu pirmsskolas un sākumskolas iestādēs, tādēļ Smilšu lampas veido arī izglītojošos seminārus skolotājiem un gaismas galdu lietotājiem par daudzveidīgo Smilšu lampu pielietojumu. 

Paldies visiem, kas kopā ar mums baudīja šo krāsaino Smilšu lampu piedzīvojumu!

Māmiņu Klubs

Paldies sakām arī "Smilšu lampas" par dalību festivālā!

 20160523125243-98987.jpg

Smilšu lampas sociālajos tīklos:

www.smilsulampas.lv 

facebook.com/smilsulampas

instagram.com/smilsulampas

draugiem.lv/smilsulampas

twitter.com/smilsulampas

pinterest.com/smilsulampas