Simfoniskais orķestris, dziedātāji, lielākais kino ekrāns Latvijā – animācijas “Ledus sirds” grandiozais šovs Latvijā!

Simfoniskais orķestris, dziedātāji, lielākais kino ekrāns Latvijā – animācijas “Ledus sirds” grandiozais šovs Latvijā!

13. Dec 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svinot multiplikācijas filmas “Ledus sirds” desmit gadu jubileju, 30.decembrī, “Arēnā Rīga” ikviens aicināts apmeklēt unikālu kinostudijas “Disney” radītu piedzīvojumu visai ģimenei – animācijas filmas skatīšanos uz Latvijā lielākā kino ekrāna, ko pavadīs vairāk nekā 70 simfoniskā orķestra mūziķi un dziedātāji.

Bērni un viņu vecāki aicināti uz pasākumu ierasties divas stundas ātrāk, lai izbaudītu svētku burvību un sagatavotos pārsteigumus, tostarp iespēju piedalīties dažādos konkursos, saņemot dāvanas un balvas, apmeklēt Jaunā Gada saldumu un rotaļlietu tirdziņu, nofotografēties kopā ar “Ledus sirds” varoņiem, piemēram, līksmo ziemeļbriedi Svenu, kā arī priecāties par jautro atmosfēru. Savukārt pēc tam notiks grandiozs koncerts ar orķestri un dziedātājiem, uz ekrāna vērojot slaveno multiplikācijas filmu, kas saņēmusi arī divas Amerikas Kinoakadēmijas balvas jeb Oskarus.

“Šis ir unikāls gads, jo slavenā animāciju kompānija “Walt Disnay” svin simt gadu jubileju, bet “Ledus sirds”, kas ir viena no skaistākajām multiplikācijas filmām – desmit gadus. Mēs vēlamies Latvijas bērniem un viņu vecākiem radīt īpašus svētkus ar dzīvo muzikālo pavadījumu un fantastiskiem specefektiem, lai tādējādi aizvestu jaunā skaistā pasaku piedzīvojumā,” saka Jevgeņijs Vintūrs, producentu kompānijas “Wintour Group International” vadītājs.

Animācijas filmas “Ledus sirds” idejas pamatā ir Hansa Kristiāna Andersena pasaka “Sniega karaliene”, kas pielāgota mūsdienas publikas uztverei un modernajai dzīvei. Galvenie filmas varoņi – princese Anna, viņas uzticamais biedrs Kristofs un ziemeļbriedis Svens – dodas meklēt vecāko māsu Elzu, kura uzlikusi valstij ledus lāstu. Pa ceļam viņi tiekas ar mistiskiem troļļiem, iepazīstas ar apburošo sniegavīru Olafu, kāpj kalnos, kuru virsotnes ir stāvākas par Everestu, kā arī iemācās saredzēt maģisku burvību ik sniegpārsliņā. 2013.gadā iznākusi animācija “Ledus sirds” uzreiz kļuva par kino sensāciju, ko daudzi kinokritiķi atzinuši par labāko “Disney” multiplikācijas filmu 21.gadsimtā. Tā ieguvusi neskaitāmas balvas, tostarp divus Oskarus. Slavenā Elzas dziesma “let it Go”, ko izpildīja Brodveja aktrise Idina Menzele, jau kļuvusi par pasaules mēroga hītu.

Divi grandiozie šovi “Ledus sirds”, ko Latvijas publika varēs skatīt 30. decembrī “Arēnā Rīga”, liks mums aizmirsties Disneja pasakas burvībā kopā ar tās varoņiem, papildinot visiem mīļo multeni ar dzīvās mūzikas spēku. Šī būs izcila svētku dāvana gan maziem, gan lieliem skatītājiem – gatavojieties jaunam, aizraujošam un neaizmirstamam kino piedzīvojumam!

Koncertu organizē starptautiskā producentu kompānija “Wintour Group International” (Winstag Production, OU). Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un bilesuparadize.lv.