Sapņu un gaismas pilnais FACEBOOK konkurss ir galā!

Sapņu un gaismas pilnais FACEBOOK konkurss ir galā!

05. Jan 2017, 14:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētki nosvinēti, Un arī Jaunais gads jau sagaidīts! Lai svētku sajūta turpinātos, piedāvājām sapņu un gaismas pilnu konkursu!

Joprojām vari pievienoties sapņu un gaismas ķērāju radītājas sekotāju lokā, spiežot Like Bonbonga's Arts&Crafts Facebook lapai!

Balvas

1 sapņu ķērājs un 1 Saules gaismas ķērājs, ko piedāvā Bonbonga’s Arts & Crafts radošā studija: vieta, kur top dažādi interjera dekori, dažādas mīļ-dāvanas un rotas no dabiskiem akmeņiem.

Sapņu ķērājam pašam piemīt estētiska un simboliska nozīme (mierpilnam miedziņam): pamatā tam ir apļa forma, kas simbolizē bezgalību, zināšanas, līdzsvaru un harmoniju. Ārēji tas lieliski papildina vidi, kurā tiek iekārts, padarot to mājīgāku, bet to īpašo auru – enerģiju sniedz pats īpašnieks un, kas nav mazsvarīgi, tā izgatavotājs.

Saules gaismas ķērājiem piemīt skaists efekts: katru mazāko saules staru, kurš ienācis istabā, pārvērst rotaļīgos saules zaķos, bieži vien padarot telpas sienas un griestus kustīgā krāsu paletē, ko nosaka dekorā izmantoto kristālu veids un krāsu toņi. Dzīvīgās gaismas spēles patīk kā lieliem, tā maziem. Dekoru forma mēdz būt, bet šajā reizē uz balvu fondu cilpos apaļas formas gaismas ķērāji.

Balvu iegūst Sabīne Ločmele un Inga Zablocka

Apsveicam!

Par balvu saņemšanas iespējām jautājiet, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

Skaistus, saldus, mīļus sapņus un saules starus!

Māmiņu Klubs

Paldies visiem, kas piedalījās KONKURSĀ ŠEIT->>>>