Rīgas pirmsskolniekus aicina piedalīties kopīgā sporta dienā “Man patīk sportot!”

Rīgas pirmsskolniekus aicina piedalīties kopīgā sporta dienā “Man patīk sportot!”

09. Oct 2017, 09:42 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

30. oktobrī no plkst. 9.00 līdz 12.30 Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6B, Rīgā ceturto reizi norisināsies aizraujoša sporta diena visiem Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu bērniem (vecumā no 5 līdz 7 gadiem) – “Man patīk sportot!”

Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību “Stiprinieku republika” arī šogad organizē krāsainu un sportisku pasākumu Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu audzēkņiem. Tā mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu, radīt iespēju bērniem attīstīt sadarbības prasmes, strādājot pāros, grupā vai komandā un noskaidrot aktīvākās Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes.

Pirmskolnieki sporta dienā varēs iesaistīties dažādās sportiskās un jautrās atrakcijās, kur galvenais uzdevums būs darboties visiem kopā. Atelpas brīdī tiks piedāvāta iespēja vērot dažādus paraugdemonstrējumus un elpu aizraujošus priekšnesumus. Par tiem parūpēsies dažādi Latvijas mākslinieki un sportisti. Savu dalību pasākumā apstiprinājušas arī tādas organizācijas kā bērnu un jauniešu klubs “SUPER NOVA”, “Džudo klubs LIDO” un citi. Savukārt par jautrību un pozitīvu gaisotni rūpēsies populāri animācijas filmu tēli.

Ikviens dalībnieks par labi padarītu darbu saņems diplomus un pārsteiguma balviņas no mūsu draugiem SIA “Danone” un AS “Latvijas Gāze”.

Dalība pasākumā ir bez maksas, tāpēc piesakies laicīgi, jo dalībnieku skaits ir ierobežots.

Pieteikties pasākumam var līdz 20. oktobra plkst. 12.00, sūtot pieteikumu uz e-pastu manpatiksportot@stipriem.lv.

Sīkāka informācija par pasākumu mājaslapā www.manpatiksportot.lv. Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sporta dienu organizē biedrība “Stiprinieku republika” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu. Atbalsta SIA “Danone” un AS “Latvijas Gāze”.