Rīgā ir nolaidušies Marsieši! Noķer un laimē balvu!

Rīgā ir nolaidušies Marsieši! Noķer un laimē balvu!

21. Oct 2016, 04:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latviju pāršalkušas vēl nebijušas vēstis, Rīgā uz pāris dienām ieradīsies Marsieši, lai bērniem pastāstītu, kāpēc jāievēro veselīgs dzīvesveids. Marsieši ir novērojuši, ka rudens un ziemas sezonā bērni bieži vien nevar pilnvērtīgi baudīt izklaides svaigā gaisā kopā ar draugiem, jo ir saaukstējušies, un nekas cits neatliek, kā slimojot garlaikoties mājās…

Galvenie iemesli, kāpēc nākas piekāpties rudens vīrusiem, ir bērnu novājinātā imunitāte, nepareizs un nesabalansēts uzturs, kā arī nepietiekamas fiziskās aktivitātes.

Viesojoties uz Zemes, Rīgā, Marsieši ir nolēmuši bērniem pastāstīt, kāpēc jāēd brokastis, kādus veselīgus saldumus izvēlēties, lai nekad neaptrūktos enerģija, kāpēc jādzer ūdens nevis limonādes, kāpēc jāvingro un kāpēc grāmatu lasīšana dažreiz ir labāka par datorspēlēm.

Satiec Marsiešus arī tu:

15.oktobrī no 11:00-15:00 aktīvās atpūtas zonā pie kalna Deglava ielā;

16.oktobrī no 12:00-16:00 Mežaparkā (pie Zooloģiskā dārza);

22.oktobrī no 12:00-16:00 Rīgas centrā (Bastejkalnā, Vērmanes dārzā, Rātslaukumā, Operas skvērā).

Marsieši pacienās ar veselīgiem rudens kārumiem, ikvienam būs iespēja nofotografēties ar Marsieti un piedalīties konkursā, ievietojot bildi Facebook ar mirkļbirku #MarsiesiRiga. Balvā: Marsiešu vitamīnu sezonas iepakojums, lai spēka un enerģijas pietiktu ilgam laikam. Laimīgā uzvarētāja noskaidrošana notiks 24. oktobrī.

Marsieši jau ir ceļā uz Zemi un ar nepacietību gaida tikšanos ar TEVI!