Pulciņi un nodarbības ārpus pirmsskolas.Padalieties ar informāciju!

Pulciņi un nodarbības ārpus pirmsskolas.Padalieties ar informāciju!

26. Jan 2017, 09:34 mamma27 mamma27

Jau kādu laiku man ir doma vest savu meitu uz kādu dejošanas kolektīvu vai mākslas vingrošanu. Tomēr meklējot informāciju grūti saprast kur un ko labāk. 

Dejošanas skolotāja dārziņā iesaka vest uz Dzintariņu ,ko Denīzei tiešām ir talants dejošanā,tomēr saprotu,ka tas ir pārāk tālu un man būs grūti izvadāt. 

20170126093435-16217.jpg

Tā kā gribas ,lai bērnam ir kāds prieks, panākumi un varbūt arī iespēja piedalīties kādas sacensībās,kur celt savu pašvērtējumu,jo ar to ir problēmas,tad domājām par mākslas vingrošanu. 

Varbūt kādam ir pieredze ar Rīgas vingrošanas skolu? Izlasīju ,ka viņi darbojas arī pa rajoniem, ne tikai Miera ielā. Gribas noskaidrot kādas atsauksmes pirms dodos jau konkrēti runāt ar vadītāju. 

Varbūt zinat vēl kādas jaukas nodarbības saistībā ar sportošanu un izkustēšanos ,kas ir bērniem ?Padalieties ar informāciju!!!

Man vecākais puika iet Robotikā,kas ir Rīgas jaunatnes centrā- fantastiska vieta tiem ,kas dzīvo pārdaugavā- CSDD rajonā. Tur tik tiešām var apgūt daudz interesantu lietu,bet atsākot strādāt secināju,ka nevarēšu izvadāt un pats bērns uz turieni nekādi nevar aizbraut. Tiem ,kas dzīvo netālu,iesaku šo vietu- jauki pedagogi un minimāls līdzfinansējums no vecāku puses. 

26. Jan 2017, 18:53

Mana dāma iet baletā Tāļa Sīļa vadībā. Atrodas centrā un te minētajā Prakstiskās estētikas skolā. Iesaku. Jāskatās, kas meitai tuvāks,jo ir liela atšķirība tautiskās dejas vai mākslas vingrošana. Māsas meita (8g.) iet miera ielas m.vingr.ļoti profesionāli jau izskatās,tāds nopietns līmenis.

mamma27 mamma27 26. Jan 2017, 10:54 lauvinja

Paldies par izsmeļošo atbildi. Gan jau vēl kādam noderēs.😀

lauvinja lauvinja 26. Jan 2017, 10:33

Mākslas vingrošana šajā Daugavas pusē - labākā esot Juglas vingrošanas skola http://www.gymnast.lv/ , te vairāk par visām vietām http://dati.e-skola.lv/Iestade/IIIRVINGR ;Manuprāt māksas vingrošana ir laba lieta, bet jārēkinās ar treniņiem 3-4 reizes nedēļā + sacensības nedēļas nogalēs + nometnes un diezgan krievisku vidi ar attiecīgi nostādītu necimperlēšanos ar bērniem.

Izskatās, ka pļavniekos arī ir vingrošana http://www.sporta-klubi.lv/Rigas-86-vidusskolas-makslas-vingrosanas-komanda-plavnieki.html

Zinu, ka meitenes ved uz baleta nodarbībām kaut kur purvciemā, bet man nav sīkākas informācijas.

Kad pirms gada interesējos par iespēju vest puiku vingrot, tad neko citu kā miera ielu nepiedāvāja.

Amatniecības vidusskolas telpās purvciemā ir veizāna deju skola, bet es nezinu vai tur uzņem arī mācību gada vidū.

Par Rīgas pašvaldības pulciņiem info var meklēt šeit: http://dati.e-skola.lv/lv/izglitibas-iestades/interesu-izglitibas-iestades

un šeit: http://www.iksd.riga.lv/upload_file/Izglitiba_pievienotie/0_2016/08_2016/Katalogs_2016_web_kliks.uz.satura.pdf

Robotikas nodarbības par maksu gan ir pieejamas arī mūsu pusē pie mēbeļu nama.