Pirms gada vīrs izvēlējās dāvanu ,varbūt šogad tā būs zem eglītes!

Pirms gada vīrs izvēlējās dāvanu ,varbūt šogad tā būs zem eglītes!

16. Dec 2013, 18:29 mamma27 mamma27

Pirms gada,kad sāka niķoties mans telefons arī vīrs cītīgi sev meklēja jaunu Nokiu. Tā nu sanāca,ka es tiku pie jaunā skārienjūtīgā telefona,bet viņš izvēlējās Nokia lumia 520 ,bet augstās cenas dēļ diemžēl nevarējām atļauties. (tad viņš maksāja pie 200ls). Ir pagājis gads un nolēmu ,šogad noteikti vīru ir jāiepriecina un jāuzdāvina telefons vārdadienā.Bet diemžēl bija citi izdevumi un atkal nekā.

Nāca Ziemassvēkti un sāku krāt naudu,priecājos par jaukajām atlaidēm internet veikalos -jā ,beidzot varēšu nopirkt telefonu. Neskatoties uz to ,ka šobrīd šo telefonu jau reklamē ,kā telefonu vecākiem:D viņš jau ar ir tētis ,tad nu kā es smejos ,tieši kā viņam!

Bet atkal- bērns neplānoti izaudzis no kombinzona un ziemas zābakiem. Tētis ziedojās un viss iekrājums dēlam ziemas apģērbam.

Bet kā tad ar jauno telefonu? Vecā labā Nokia jau kaplo gandrīz piecus gadus. Lādējot nedrīkst pieskarties ,citādi slēdzas ārā.šad tad no rītiem uzkaras, izslēdzas un ir mels kā velns! Šorīt nedarbojās neviena poga! 

"Zinu jau zinu,ka tev vajag telefonu,bet šobrīd nepietiek naudas!" "Varbūt Ziemassvētku vecīts?!" -viņš sevi mierina!

20131216181420-37297.jpg

Un kāpēc gan ne? -es viņam atbildu.

Nu skaidrs ,ka šogad pie telefona tiks tētis ,ja notiks brīnums! 

Tad arī tētis varēs nobildēt savus mīluļus,nebūs jāmainās mums ar telefoniem ,lai Ziemassvētku eglītē varētu sabildēt un nofilmēt visu .

Tad arī tētis ,tā kā jau mūsu ģimenes galvenais šoferis varēs izmantot Waze,kad brauc ar auto.

Tad arī tētis beidzot nejutīsies kā apdalīts pirmklasnieks ar vecu telefonu,kam jāspaida pogas. 

Tad arī tētis pārmaiņas pēc Ziemassvētkos dabūs dāvanu,pēc kuras ir ilgojies jau gadu. Un dāvanu varēs uzdāvināt dēls ar meitiņu ,un tas tētim būtu vislielākais pārsteigums. Jo parasti pārsteigumus sagatavo viņš mums.

20131216182925-63382.jpg

Lai visiem jauki svētki un piepildās sapņi!