Pirmo reizi Leļļu teātrī. PALDIES Māmiņu klubam par šo iespēju

Pirmo reizi Leļļu teātrī. PALDIES Māmiņu klubam par šo iespēju

25. Oct 2016, 14:34 laurlapa laurlapa

Apmēram pirms mēneša savu divgadīgo meitu pirmo reizi aizvedām uz kino (filmu Stārķi). Iepriekš izstāstot bērnam, kas ir kino un kā tur jāuzvedās. Tomēr sākoties filmai sapratām, ka viņa kino ir par mazu - nevarēja mierīgi nosēdēt, skaļi uzvedās, līdz ar to likās, ka filmiņa ilgst ļoti ilgi.

Paldies Māmiņu klubam par iespēju doties uz Leļļu teātri. Svētdien mēs devāmies uz izrādi Sarkangalvīte un vilks. Šo notikumu gaidījām kā kaut ko ļoti īpašu, lasījām pasaku par Sarkangalvīti, stāstījām, kā jāuzvedas Leļļu teātrī un, kas tas tāds ir. Līdz beidzot sagaidījām. Svētdien apmeklējām Leļļu teātri pirmo reizi. Tā bija pirmā reize ne tikai divgadīgajai meitai, bet arī mums vecākiem. Iepriekš nebijām bijuši Leļļu teātrī.

20161025142527-81221.jpg

Kopumā varam teikt: Lieliski izdevusies diena vecākiem kopā ar meitu. Leļļu teātra izrāde bija tik sirsnīga, moderna, mūsdienīga un jautra, ka tur pavadītais laiks pagāja nemanot un radīja interesi, aizrautību ikvienā bērnā. Burvīga vieta, kur aiziet šajā drēgnajā, aukstajā laikā. Priecē, ka bērns vēl šodien runā par Leļļu teātri, cik ļoti patika izrāde un, ka grib vēl. 

Paldies Māmiņu klubam par šo lielisko iespēju!