Pirmā diena "SKRIVANEK DIENAS NOMETNĒ"

29. Jul 2014, 14:56 nosiguldas nosiguldas

Biedzot ir pienācis jūlijs un mēs ar Katrīni varam gatavoties viņas ceļojumam un dienas nometni. Vinnētā iespēja doties uz dienas nometni bija, kas jauns gan man kā mammai, gan pavisam jauns Katrīnei.  

Izvēlējos SKRIVANEK DIENAS ANGĻU VALODAS NOMETNI. 

Nometne ir paredzēta pirmsskolas mazuļiem, kam nav priekšzināšanu angļu valodā.

http://www.skrivanek.lv/

Mana izvēle bija saistīta ar to, ka Katrīne ir sākusi izrādīt interesi par angļu valodu un man gribējās redzēt, vai tas ir nopietni, vai vienkārši viņa atkārto vārdiņus, ko dzirdējusi no bērniem un kad pašai nāksies mācīties to nemaz negribēsies.

Beidzot ir pienākusi pirmā diena, kad abas dodamies ar vilcienu uz Rīgu. Tas ir vesels piedzīvojums, jo ikdienā ar vilcienu braucam reti. Kad izkāpjam Rīgā, Katrīne nopietni nosaka, ka izaugšot viņa dzīvošot Rīgā.  Abas rokās sadevušās dodamies Lācplēša ielas virzienā.

Jo tuvāk esam gala mērķim, jo vairāk mana mazā dāma kļūst drūma. Mammīt man sāp vēderiņš. Es apstājos un mīļi samīļoju Kati un klusiņām, jautāju, vai tu baidies. Viņa pamāj man ar galvu. 

Esam klāt un mūs sagaida smaidīga administratores seja. Katrīne ir sabijusies ne pa jokam, klusiņām piespiedusies gaida, kas notiks tālāk. Ir 9.00 un pie mums atnāk mūsu audzinātāja, kas ar savu smaidu ātri atdzīvināja pat manu mazo Katrīni. 

Izeju no telpām un saprotu, ka tagad bail ir man. Kā viņai ies, vai nebūs jābrauc pakaļ jau pēc pāris stundām. Kad ierados viņai pakaļ Katrīne smaidīja un priecīgi stāstīja par saviem pirmās dienas piedzīvojumiem. Viņa mācījās kā angliski ir krāsas, zīmēja un skatījās filmiņu angļu valodā. Viņai ļoti patika audzinātāja jaunās draudzenes.

Katrīne nometnē bija no 9.00- 13.00

Mans vēlējums: nometnē ir ļoti interesanti, bērniem ļoti patīk, bet man kā mammai tas ir neērti, jo jādomā, kā bērnu izņemt pusdienā un kur likt atlikušo dienas daļu. Mana izvēle bija maksas dārziņš pie darba.  Lai šo nometni varētu apmeklēt arī bērni, kas nedzīvo Rīgā, ko es noteikti ieteiktu, būtu labi organizēt dienas nometni mazuļiem uz pilnu dienu.

Šajā laikā viņu cienāja ar cepumiņiem.

Mans vēlējums: Tā kā mēs izbraucām no mājas septiņos, brokastis bērnam sāk gribēties ap deviņiem, kā labu alternatīvu redzu iespēju saldumu vietā piedāvāt augļus. 

Man ļoti patika Skrivanek kolektīvs, tur ir ļoti atsaucīgi darbinieki un vislielākais paldies mūsu jaukajai audzinātājai. Katrīnei ļoti patika visas nodarbības un es biju pat ļoti pārsteigta par to, cik tomēr daudz tāds mazulis var apgūt pa nedēļu. 

Bet par visu sīkāk nākošajā rakstā, kuru papildināšu arī ar fotouzņēmumiem.