Pēc garajām brīvdienām atsākam dārziņa gaitas.

Pēc garajām brīvdienām atsākam dārziņa gaitas.

06. Jan 2014, 09:28 mamma27 mamma27

Brīvdienas visi gaidījām ar lielu nepacietību,jo darba pēdējās nedēļas pirms Ziemassvētkiem bija daudz,visi -arī bērni bijām pārstrādājušies. Tad nu sagaidot pirmās brīvās dienas centāmies atpūsties,izgulēties un nepar ko nedomāt. Bet laiks paskrēja, atpūtāmies un pieradām visi pie brīvdienu režīma- gulēt ap 23;00 un celties ap 10:00. 

Kā bija šorīt? Nenormāli grūti! Visiem nāca miegs, neviens negribēja celties. Es jau darba gaitas uzsāku pagājušajā nedēļā,tāpēc jutos labāk,bet vīrs un bērni nekādi!

Adrians tika izcelts pa pusei guļošs, Denīze saģērbta guļoša. Ne pa kam nevērās acis vaļā.

20140106092436-11403.jpg

Tomēr beigu beigās visi smaidīja,jo uz dārziņu gribējās. Adrinas bija sailgojies pēc kompānijas,mājās ar māsu bija jau palicis garlaicīgi. Un Denīzei paprasot vai brauks uz dārziņu ,viņa ātri devās pēc zābakiem. Tā tad gribēja. 

Denīze mēnesi bija nogājusi dārziņā,tad nāca svētki un tagad mēs turpinam. Cerams,ka arī turpmāk viņa ies tik pat labprātīgi un nebūs nekādu problēmu.Lai gan esam secinājuši,ja man pašai būtu jāved,diez vai viss ietu tik gludi.Tāpēc ieradumu nemainam un tētis ir tas,kas ved mazos. :)

Lai visiem jauks nedēļas sākums un darbs jaunajā gadā padodas! Strādāsim ar prieku ,kā to dara zirgi!Bet nebūsim vilcēji un darba zirgi,bet jautrie lēkšotāji,kuriem viss padodas !

aab aab 06. Jan 2014, 09:57

man arī šorīt bija grūtāk piecelties. it kā jau strādāju arī iepriekšējās dienas, bet nebija tik agri jāceļas. darba apjoms arī savādāks un darba laiks ilgāks 😃
nekas, pavisam drīz jau atkal ieiesim vecajās sliedēs un būs kā parasti.
meita decembri noslimoja un pēc Jaunā gada aiziejot uz dārziņu, audzinātāja stāstīja, ka mans bērns neesot gribējis diendusu gulēt 😃 esot pat pa grupiņu pastaigājusies. nu ja, mājās pieradusi bik vēlāk iet gulēt. nekas, tagad jau tas viss atkal iegājis ritmā.