PATIEŠĀM MAZIŅIEM ielūdz ģimenes uz koncertu “Ezītis lielpilsētā”

PATIEŠĀM MAZIŅIEM ielūdz ģimenes uz koncertu “Ezītis lielpilsētā”

15. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

VSIA “Latvijas Koncerti” aicina mazos klausītājus uz cikla “Patiešām maziņiem” pirmo muzikālu pasaku “Ezītis lielpilsētā”.

Ezīša piedzīvojumus, no meža nokļūstot lielpilsētā, izstāstīs, izdziedās un izdejos aktieri Laila Kirmuška, Edgars Lipors, dejotāja Lilija Lipora, dziedātāja Ieva Parša, pianists Aldis Liepiņš un klarnetists Andrejs Reinis Zitmanis. Koncertuzvedumi notiks Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā zālē (Kaļķu ielā 1) 18. un 25. oktobrī pl. 11.00, 13.00 un 15.00. Koncerts būs mākslinieku kopīgi radītais trešais stāsts par Ezīša piedzīvojumiem, kas apliecina radošās komandas prieku un gandarījumu par kopā paveikto koncertos “Ezītis miglā” un “Ezītis sniegā”.

“Patiešām maziņiem” aicina vērst uzmanību, ka, saistībā ar norises vietas maiņu, 17. oktobra koncerti ir pārcelti uz 25. oktobri – 25. oktobrī gaidīti visi ar 17. oktobra abonementiem.

Apmeklējuma cena – 9 eiro vienai personai, 50 % atlaide “Ģimenes karte 3+” īpašniekiem. Biļete nepieciešama katram klausītājam no 1 gada vecuma (gan bērnam, gan pieaugušajam). Sēdvietas koncertzālē tiks izvietotas, ievērojot valstī aktuālos distancēšanās noteikumus. 

 

Biļetes: www.bilesuparadize.lv

PIEDALIES KONKURSĀ UN ESI VIENS NO DIVIEM LAIMĪGAJIEM, KURI IEGŪS IELŪGUMUS UZ 18. OKTOBRA KONCERTU!

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT