Par zobu grauzējiem, fejām un dakteriem

Par zobu grauzējiem, fejām un dakteriem

31. Oct 2013, 14:48 nosiguldas nosiguldas

Kāda maza jauka meitenīte dzīvoja un ne par ko nebēdāja. Viņa bija jautra un bieži smējās, zobiņi, kā mazas pērlītes mirdzēja.

20131031143532-19329.jpg

Bet laikam ejot, mammu darīja bažīgu, melnumiņi lielajos zobiņos. Līdz četriem gadiņiem, zobu feja mūs sargāja, bet, te pienāca vasara un mazā princesīte sāka augt garumā un zobiņi palika bez aizsardzības. Te nu protams zibgrauži klāt un tā kā dakterīši arī iet atpūsties, aizskrēja vasara un pienāca rudens. Zobgrauži savu melno darbu bija veikuši un tagad mazai meitenei būs jādodas ciemos pie zobu dakterīša, kas miedziņā taisīs zobiņus, jo mums ir 8. caurumiņi. 

20131031143958-71369.jpg

Mūs neglāba ne tas, ka zobiņus tīrījām, ne tas, ka saldumus ierobežojām. Tā nu tagad zobiņus mazgājam ar speciālu zobu pastu un mūsu labākais draugs, kas ieņēma savu vietu blakus zobu birstei un zobu pastai ir LIVOL SUPERKALCIJS. Kas ir labs palīgs ikdienā zobiņu stiprināšanā. Kā viņš garšo sākumā pateikt bija grūti. Bet kādu vakaru, kad Kate saņēma savu kārtējo devu viņa nopietni paskaidroja, ka tabletītes garšo pēc karamelēm, un viņa labprāt tās ēstu vēl un vēl. 

Drīz mēs dosimies uz konsultāciju un gatavosimies zobu grauzēju izdzīšanas procedūrai, par to pastāstīšu nākošos rakstos, bet pagaidām mums patika ciemoties pie zobārsta, garšo kaļķītis un mēs ar prieku ļoti nopietni tīram zobiņus.

nosiguldas nosiguldas 01. Nov 2013, 09:03

Mēs lietojam pirms zobu mazgāšanas procedūras, ja negaršo lai sakož un iedod virsū garšīgu suliņu.