Paldies, ka pačukstēji, kuras dāvanas bērni gaida visvairāk! Te BALVA!

Paldies, ka pačukstēji, kuras dāvanas bērni gaida visvairāk! Te BALVA!

12. Dec 2017, 10:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domājams, ka starp bērniem neatradīsim nevienu, kurš negaidītu svētkus. Jo svētki - tās ir dāvanas! Un dāvanas patīk visiem.

Noteikti arī Tavā ģimenē bērniem šķiet, ka dienas līdz svētkiem velkas kā gliemeži, jo dāvanas gribas saņemt pēc iespējas ātrāk. Neatkarīgi no tā, vai tā būtu dzimšanas diena, Ziemassvētki, vārda diena vai kādi citi mazāki svētki, Tava atvasīte jau noteikti ir izsapņojusi savu visgaidītāko dāvanu. Tāpēc komentāru konkursā vaicājām, kuras dāvanas Tavs bērns gaida visvairāk.

Apkopojot jūsu atbildes, redzams, ka visbiežāk bērni dāvanās vēlas saņemt LEGO. Neiztrūkstošas vēlmju sarakstos ir lelles, dažādas mašīnas, grāmatas un spēles.

Esam izlozējuši arī laimīgo balvas ieguvēju. Kura tā ir?

BALVU

LEGO® DUPLO komplektu Pelnrušķītes burvju pils (10855)

20171201081235-31899.jpg

Disneja Pelnrušķītes fani būs sajūsmā atveidot balles ainu ar Princi skaistajā pilī. Grieziet zobratiņus, lai viņi laižas dejā, bet neaizmirstiet ieskatīties pulkstenī! Veidojiet pirmās būvēšanas iemaņas ar šo viegli būvējamo komplektu, kurā ir leģendārie piederumi un apzīmētie klucīši, un brīnums pārvērtīsies īstenībā. Iekļautas divas LEGO® DUPLO® figūras: Pelnrušķīte un Daiļais princis, kā arī putna figūriņa.

LAIMĒJUSI

natanma

Apsveicam! Balva Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tā jāizņem līdz 12.janvārim.