“Rīgas vecāku konference” par bērnu mūsdienīgu izglītošanu: pieslēdzies TIEŠRAIDĒ

“Rīgas vecāku konference” par bērnu mūsdienīgu izglītošanu: pieslēdzies TIEŠRAIDĒ

24. Jan 2017, 15:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

24.janvārī notiks starptautiska "Rīgas vecāku konference" par pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērnu attīstību un izglītību -  21.gadsimta prasmju apgūšanu, rakstura audzināšanu, lasīšanas apguves stratēģiju, skolotāju un vecāku attiecībām, pozitīvas uzvedības motivāciju. 

SKATIES TIEŠRAIDI ŠEIT->>>

 Konferencē uzstāsies:

• Dr. Austėja Landsbergienė,  izpilddirektore un dibinātāja lielākajai Baltijas privātajai pirmsskolas izglītības ķēdei “Six Senses International Group”, kas sevī apvieno 17 pirmsskolas izglītības iestādes Lietuvā un Latvijā,

• Mārīte Seile, bijusī Izglītības un Zinātnes ministre, “Edurio” padomniece,

• Kārlis Andersons, Iespējamās misijas direktors, 

• Dr. Linda Daniela, bērnu psiholoģijas eksperte, asociētā profesore Latvijas Universitātē. 

20170124154708-72268.jpg

Dalia Petkevičiene, stratēģiskā direktore "Six Senses International" filiālē Rīgā, atzīst: "Mūsdienās vecāki tiek apbērti ar informāciju un teoriju, kā dot labāko saviem bērniem, tajā nav viegli noorientēties. Pagaidām vecāki arī maz izmanto iespēju aprunāties ar profesionāļiem, atbildes uz jautājumiem meklējot internetā. Tāpēc konference būs ieguldījums vecāku zināšanu vairošanā un atklājums tiem vecākiem, kas vēlas paši izglītoties par jaunākajām bērnu izglītības sakarībām, ar ko dalīsies labi Baltijas eksperti.”

Konferenci organizē pirmsskolas ķēdes "Six Senses International" filiāle Rīgā ar Māmiņu kluba, Iespējamās misijas un Swedbank atbalstu.

Pasākums notiks Swedbank Centrālās ēkas Konferenču zālē, 24.janvāra vakarā plkst.17:30-20.30. Konferences apmeklējums bezmaksas, reģistrējoties http://www.6sensesinternational.com/lets_meet, kā arī konference būs vērojama Six Senses International Preschool un Swedbank Latvia Facebook tiešraidēs.

SKATIES TIEŠRAIDI ŠEIT->>>