Nākot mājās pazuda bērns- gandrīz kā filmā Likteņa ironija(jeb Vieglu garu ) .

Nākot mājās pazuda bērns- gandrīz kā filmā Likteņa ironija(jeb Vieglu garu ) .

04. Feb 2014, 17:18 mamma27 mamma27

Re kā dzīvē notiek! Vakar braucot no dārziņa arī mēs pirmo reiz pazaudējām bērnu.

Es jau biju mājās, pie durvīm zvans. Vīrs un meitiņa stāv un laimīgi smaida. Tad ir jautājums: Adrians jau atnāca?! Uz ko es pilnībā izbrīnīta- Nē!

Vīrs noliek meitu, nosviež instrumentus un skrien lejā. Paiet 5 minūtes, neviena nav. Paiet desmit minūtes, nav. Es jau sāku uztraukties. ....Dzirdu - durvis veras , nāk abi. Adrians noraudājies. Tētis ne visai apmierinātu sejas izteiksmi. 

Bērns izkāpj no mašīnas un skrien prom. Pilnā pārliecībā ,ka zina kur jāiet. Lai arī tas bija pirmais vakars ,kad brauca mājas no dārziņa ,kopš dzīvojam jaunajā dzīvoklī. Tētis kamēr atsprādzē un izņem māsu protams nepamanīja,kur aizskrien Adrians. Un pārliecināts,ka šis uzbraucis mājas.

Noejot lejā ,paskatoties apkārt redz ka bērna nav! Nu pirmā doma,ka noslēpies, aiziet aiz stūra, apjautājas sētniekam ,kurš kā reiz uz ielas.Bet neviens neko nav redzējis. Lieki piebilst,ka sviedri auksti un sirds klauves klāt. Te pēkšņi dzird nežēlīgu baurošanu- TĒTI!!!

Ātrumā skrienot,ieskrējis nepareizajā kāpņutelpā. Sagadīšanās pēc tieši kāds nāca ārā un durvis atvēra. Stāvējis un gaidījis pie lifta,bet tētis ar māsu kā nenāk ,tā nenāk. Labi ,jau ka nav braucis augšā. Sapratis ,ka kaut kas nav labi, protams bļaujamais klāt , un dodas ārā. Tad nu arī tētis sadzirdēja un abi laimīgi satikās. 

Bērns sabijies,tad nu lamāšanās izpalika. Bet kārtīga izrunāšanās,par to ,ka nedrīkst skriet prom un ir jāskatās un jāgaida protams bija. 

Domāju,ka šis atgadījums atmiņā pliks ilgu laiku,jo tik nobijušos Adrianu vēl nekad nebijām redzējuši!

princesemince princesemince 05. Feb 2014, 08:57

Nez, manam nekad nav mācība, kad ir pazudis. Vienkārši viņam ir pateikts, kā jārīkojas, pazūdot attiecīgajā vietā: pārtikas veikalā ir jāiet pie kases, ir vietas, kur viņam jādodas stāvēt pie mašīnas, kā arī apģērbā ielīmēts telefona numurs un vārds, uzvārds.

mamma27 mamma27 04. Feb 2014, 17:47

Nu jā, bet tajās pāris minūtēs jau viss kas galvā ienāk. Un ,lai arī domāju- tak liels puika,īstenībā- maziņš vēl !!!

helliite helliite 04. Feb 2014, 17:29

Viss labs, kas labi beidzas 😀
Būs ko stāstīt, kad paaugsies lielāks 😃