15.martā nāc un apgūsti vienkāršos matu sakārtojumus bižu pīšanas meistarklasē

15.martā nāc un apgūsti vienkāršos matu sakārtojumus bižu pīšanas meistarklasē

10. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tavai meitai patīk matu veidošanas process? Tev noteikti arī patīk bizes! Tās patīk gan lielām, gan mazām dāmām, princesēm un ne tikai. Tās lieliski papildina jebkuras sievietes tēlu! Mācamies bizes pīt kopā - sev vai meitai! Nāc ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu!

 

Protams, katrai no mums ir savi talanti. Un ne vienmēr mēs protam vairāk par divām, trim bižu pīšanas tehnikām. Tāpēc izveidota “Bižu pīšanas meistarklase mammam kopā ar meitām”, lai būtu iespēja apgūt jaunas un atšķirīgas bižu pīšanas tehnikas – franču bizes, vienpusējās franču bizes, holandiešu bizes, “ūdenskritums”, “puķīte”, “skujiņa”, “virvīte”, 4, 5 un vairāk šķipsnu pinumi, kā arī citas tehnikas.

Ja tava meita ir vismaz 3 gadus veca, pievienojies mums!

Varēsi trenēties, un tavu uzpīto bižu pinumu iemūžināsim fotogrāfijās, lai tās kalpo par piemiņu tev pašai!

Nodarbību dalībnieces saņems arī uzskates materiālus, lai varētu to izmantot kā “špikeri” mājās.

Nodarbības vada: “Košuma darbnīcas” vadošā meistare Laura Silniece

Dažādas bizes un bizītes joprojām ir modē! Tās var būt gan kā elegances elements, gan arī kā ikdienas matu rota tavai meitai vai tev pašai. Izmēģini arī ko ekstravagantāku, pārbaudītas klasiskas vērtības, un ļaujies izdomai!

Nāc un apgūsti dažādas bižu pīšanas tehnikas 8.un 15.martā un uzzināsi, kā tās izmantot vienkāršos matu sakārtojumos. PIESAKIES ŠEIT>>