Mūsu ECO veļas pulvera tests

Mūsu ECO veļas pulvera tests

08. Jun 2016, 09:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Un sveiciens vēlreiz!

Lūk tā, vienā brīnišķā dienā mums bija iespēja tikt pie Seal ECO veļas pulvera testēsānas. Mēs ļoti nopriecājāmies, jo jau sen uz šo pulveri skatījāmies, bet iepriekš pirktā Mega paka vēl nebija beigusies. Bet tad situācija sekojoša - atvedām mājās pulveri, un Kirils piedāvāja uzreiz kaut ko izmazgāt un arī paeksperimentēt. Paņemam lupatiņu un nosmērējam to. Tā dzima ideja par šokolādi uz lupatiņas, melleņu ievārījumu un lūpu krāsu. Lūpu krāsa tika izvēlēta pati noturīgākā no visām tām, kas man ir.

20160525080245-17996.jpg

Tā nu salikām visu mazgāšanai, iebērām pulveri, ielējām veļas mīkstinātāju un slēdzām veļas mašīnu iekšā. Starp citu, man ļoti nepatīk veļas mīkstinātāji, jo visi, ko esam izmēģinājuši, kaut kā manam degunam ir par stipru. Bet te testēšanai bija paņemts, nepadomājot, un tomēr ielēju - vajadzīgajā vietiņā.

20160525080316-72744.jpg

Pēc stundas un vairākām minūtēm mazgāšana bija galā, un skrējām pēc drēbēm, bet galvenais bija atrast mūsu lupatiņu. Un lūk, kas sanāca. Tikai lūpu krāsa bija palikusi.

20160525080359-16707.jpg

Teikšu godīgi, es arī necerēju, ka tā atmazgāsies, jo tādas lietas es vienmēr ar rokām mazgāju pirms lieku veļas mašīnā. Šis bija vienkārši eksperiments, un uzskatu, ka veļas pulveris ar savu uzdevumu galā tika. Bērnu blēņas, kuru sekas ir ievārījums vai šokolāde uz apģērba, tika izmazgātas. Paņemot drēbes sapratu, ka mīkstinātāja aromāts ir pat ļoti labs un veļa bija patīkama taustei. Mums patika. Esam apmierināti. Jau esam mazgājuši 5-6 reizes, un viss super. Paldies MK par iespēju testēt jaunus produktus un pastāstīt par tiem.

Marina (maminklub.lv)