Mēs to paveicām, Purenn tests ir galā

Mēs to paveicām, Purenn tests ir galā

07. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man vienmēr ir paticis citu māmiņu atsauksmes lasīt par testēšanu, bet kaut kā nebija sanācis pašai ne reizi piedalīties šāda veida pasākumā. Pēdējā laikā mani vilināja Purenn uzņēmuma produkti, ar to, ka tur ir īpašas smaržas, viss ir ekoloģisks. Bet te, kā reiz, piedāvājums šo produkciju testēt. Protams, ka nolēmu to arī darīt, un jāsaka - paldies Māmiņu Klubam par tādu iespēju. Mūsu ģimene nav alerģiska, bet kodīgas un ķīmiskas smakas nepanesam. Sākas kņudēšana degunā, šķaudīšana, un pat galvassāpes. Tāpēc aromātam jābūt minimālam, bet Purenn produktu aromāti ir lieliski, tik patīkami smaržo pēc ogām, ka gribas ar šo smaržu aizpildīt visu dzīvokli.

Testā piedalījās:

20160906100118-97148.jpg

Līdzeklis bērnu veļas mazgāšanai ar kliņģerītēm 1000ml

Līdzeklis lamināta mazgāšanai ar pīlādžu ekstraktu 1000ml

Līdzeklis trauku mazgāšanai ar alveju un brūklenēm jutīgai ādai 500ml

Purenn šķidrās ziepes 500ml

Universālais tīrīšanas līdzeklis vannas istabai ar citrona ekstraktu 500ml

Viss kopā bija salikts papīra dāvanu maisiņā, ar piebildi, ka tur ir viss ģimenei vajadzīgais - bez kaitīgām vielām. Tā kā jau zināju, ka sūtījums ir ceļā, šo to sakrāju veļas mazgāšanai un dzīvokļa uzkopšanai.

Sāku es savu eksperimentu ar veļas mazgāšanas līdzekli.

20160906100227-34380.jpg

Tiesa, man bērns vairs nav zīdainītis, un pašlaik bērnu veļas mazgāšanu atsevišķi neizprotu. Tad, kad biju ķerta uz bērnu pulveriem, baidoties no alerģijas rašanās vai izsitumiem dēļ veļas pulvera, tad tas būtu noderējis. Bet varu teikt, ka pēc mazgāšanas bija patīkama, svaiga smarža, nekā lieka. Es būtu priecīga par tādu mazgāšanas līdzekli, ja man būtu jaundzimušais, tāpēc tas noteikti jāiekļauj vēlmju sarakstā nākotnei.

Aromāts minimāls, tāpēc +

Iepakojumu viegli atvērt +

Konsistence šķidra +

Ar veļas mazgāšanas uzdevumu tika galā 100% +

Bet ar veļas traipiem netika visai labi galā -

Putošana - tā kā man veļas mašīna atveras no augšas, tad nevarēju novērtēt, cik labi puto

Cena - 5,99, bet nuko.lv tagad - 4,49 EUR

20160906100253-29480.jpg

Lai gan man pēdējā laikā ir iepatikušās veļas mazgāšanas kapsulas, šķidro veļas mazgāšanas līdzekli jau sen gribēju izmēģināt. Tā kā mēs viegli panesam jebkuru veļas mazgāšanas līdzekli, un tomēr gribas kādu patīkamu aromātu, tad šo veļas mazgāšanas līdzekli pagaidām neiegādāsimies, bet, ja nobriedīšu nākamajam bērniņam, tad gan obligāti. Mazuļiem veļa jāmazgā ar līdzekļiem, kas ir bez lieka aromāta un ķīmijas. Kopumā ar veļas mazgāšanas līdzekli esmu apmierināta, un tādam noteikti jābūt ģimenēs, kurās aug mazi bērni.

Numur 2 - līdzeklis lamināta grīdas mazgāšanai.

20160906100336-58608.jpg

Godīgi sakot, pilnu tā jaudu izmēģināt neizdevās, jo mums dzīvoklī nav lamināta, bet ar linoleju tas tika galā lieliski. Kad atvēru pudeli, bija jūtams patīkams ogu aromāts. Man ļoti patīk, ja ir tāds saldi skābs aromāts un viegls rūgtumiņš. Tiesa, šī smarža gan palika ūdens spainī. Bet pēc grīdu mazgāšanas tās tiešām šķita tīras, svaigas. Grīdas bija gan diezgan slidenas, kādas tās nav, kad tiek mazgātas ar citu līdzekli. Tiesa, meitiņa to ļoti novērtēja un slidinājās ar lielu baudu. Tad vēl izdomāja spēlēt hokeju, jo onkuļi uz ledus taču arī slidinās :)

Smarža dievīga +

Iepakojumu viegli atvērt +

Šķidra konsistence +

Uzdevumu izpildīja uz visiem 100% +

Pleķus un švīkas neatstāja +

Putas veidojas vidēji daudz +

Cena  - 4.19, tagad 3.15 nuko.lv

Noslēgumā var teikt, ka līdzeklis pilnībā ar savu uzdevumu tika galā. Bet tā kā man nepatīk pa grīdu slidināties, un arī bērns, protams, paslīdot var krist, man šķiet, ka tomēr šis līdzeklis nav priekš mums. Tāpēc es arī negribēju laminātu. Bet pats līdzeklis noteikti ir labs, un dara savu darbi labi. Lamināta īpašniekiem iesaku.

Ejam tālāk un nākamais mūsu sarakstā ir līdzeklis trauku mazgāšanai.

20160906100537-14574.jpg

Jūs pat nevarat iedomāties, kāda ir šim līdzeklim smarža, tiešām dievīga, to gribas apēst, nevis mazgāt ar tādu līdzekli traukus. Pie tam, smarža kādu laiku vēl turas, un ir patīkami ieiet virtuvē. Ar trauku mazgāšanu tas tika galā labi, viss spīd un laistās. Rokām tas ir patīkams, un roku āda pēc trauku mazgāšanas nav sausa. Putojas gan mazliet mazāk par iepriekšējo līdzekli, bet tas nekādi neietekmē līdzekļa darbu. Lai gan, man patīk visus traukus saputot. Man šķiet, ka tā jādara katram mazgāšanas līdzeklim, kas paredzēts traukiem.

Smarža - dievīga +

Iepakojumu viegli atvērt +

Konsistence - gēlveida +

Uzdevumu izpildīja 100% +

Puto normāli, viss tīrs un laistās +

Cena 3,59, bet nuko.l 2,68 tagad

Secinājums tikai viens - šis tagad ir mans favorīts, to es pirkšu arī priekšdienās un baudīšu trauku mazgāšanu. Pēc tam rokas ir zīdainas un maigas.

Bet par nākošo līdzekli es arī varētu rakstīt un rakstīt. Tās ir Purenn šķidrās ziepes.

20160906100656-96937.jpg

Grūtniecības laikā es vienkārši ciest nevarēju nekādas smaržas, man uzreiz šķebināja. Bet, kad bērns jau bija klāt, mani receptori nomierinājās un sāka meklēt patīkamas smaržas, arī ziepju industrijā. Bet, kā izrādījās, ar labu aromātu ir par maz, vēl vajag, lai pēc tam rokas būtu patīkamas taustei un svarīgi, lai ziepes bieži lietojot, roku āda neplaisāta. Šķiet, esmu atradusi to, ko meklēju jau sen, jo pēc šo ziepju lietošanas, rokas ir zīdainas, it kā pēc parafīna vanniņām. Maigas, ar vieglu salvijas, liepziedu, brūkleņu aromātu. Mazliet salda smarža, bet man ļoti patīk šāda veida aromāti.

Smarža - dievīga +

Iepakojums ar dozatoru +

Konsistence gēlveida +

Uzdevumu izpildīja uz 100% +

Puto vidēji +

Cena - 3,59 Nuko.lv

20160906101603-95531.jpg

Par šo līdzekli var odu uzrakstīt. Aromāts ļoti patīkams, labi ieziepē, palīdz atbrīvoties no netīrumiem. Viegli lietot, jo tam ir dozators, kas ļauj mazāk saskarties ar pašām ziepēm - ne tā, kā ar gabaliņa ziepēm. Obligāti pirkšu un izmēģināšu arī citus veidus un aromātus.

Par nākošo līdzekli gan maz ko labu varu pateikt. Katrā gadījumā tas nav tas, kas vajadzīgs mūsu ģimenē uzkopšanas darbos.

20160906100912-63760.jpg

Universālais tīrīšanas līdzeklis vannas istabai ar citronu, bet jāsaka, tam ir samērā stipra, ķīmiska smarža. Atliek to sākt lietot un šķaudīšana ir klāt, un atrasties telpā, kurā tas nupat lietots, ir samērā grūti. Ir divas funkcijas izsmidzināšanai - kā strūkla, un caur sietiņu kā putas. Ar savu darbu tas tika galā 50 uz 50.

Man patika, kā tas tika galā ar nosēdumiem dušā, nevienam līdzeklim tas neizdevās, bet te - kā ar roku noņemti netīrumi. Pilnīgi varēja redzēt kā ūdens nogulsnes atkāpjas no savas atrašanās vietas.

20160906100948-97906.jpg

Tāpat plusiņu varu likt par akrila vannas iztīrīšanu. Mums ir padziļinājums vienā vannas vietā, un tur ūdens samērā bieži uzkrājas, un pēc tam tur ir visādi brīnumi ieraugāmi. Te bija jāpatur 5 minūtes. Un vēl kā plusu varu nosaukt to, ka arī tualetē tika nomazgāta rūsas svītra, kas radusies no mūsu labajām caurulēm - atliek vien kādam mājās taisīt remontu vai veikt kādus profilaktiskos pasākumus, kā pēc tam vari brīnīties, kāpēc kafija no krāna tek.

Viens no lielajiem plusiem ir vēl tas, ka tas vienkārši lieliski tika galā ar ūdens pilītēm, kas ir uz vannas istabas krāna roktura, par to gan 5+.

20160906101030-18520.jpg

Tiesa, ja jāveido kopsavilkums, droši var teikt, ka šo līdzekli var aizstāt ar vienkāršu citronu vai citronskābi ar sodu.

Bet ja par mīnusiem - tas nenomazgāja to, kas bija redzams uz krāna deguntiņa..

20160906101121-70471.jpg

No stikliem dušas kabīnītē ūdens lāsītes arī nenotīrīja, lai gan jocīgi, jo krāna rokturim to pašu paveikt spēja, tāpat arī akrila vannu iztīrīt izdevās.

20160906101159-86757.jpg

Spoguli dušas kabīnē notīrīja par visiem 100%20160906101320-83155.jpg

Redzamas palika pilīšu pēdas, ne tik ļoti, kā sākumā, un tomēr. Bet uz to baigi nemaz necerēju, jo ar to es tieku galā, izmantojot stiklu tīrīšanas līdzekli, kura sastāvā ir spirts. Es neesmu vīlusies, tas tomēr bija eskperiments.

Aromāts - ķīmisks -

Iepakojums ērts, strūkla, putas +

Konsistence šķidra +

Uzdevumu izpildīna par 50% +

Cena  - 3.65, tagad nuko.lv 2,95 EUR

Ja jāraksta kopsavilkums par šo līdzekli, varu teikt, ka tas neradīja lielāku iespaidu par patikšanu. Man ļoti spēcīgs ķīmisks aromāts, šķaudīšana un asarainas acis, un tas viss ar to, ka neesmu alerģiska, un pats aromāts, kad līdzekli izsmidzina, ir patīkams, citrusu aromāts. Tā kā ar visiem darbiem vannas istabā man labi tiek galā mikrofibra plīts virsmai, stikliem un spogulim, kā arī šķidrās ziepes un citronskābe pašai vannas istabai, tad nesūdzos. Krānus mazgāju ar mikrofibru, pēc tam tie spīd kā jauni, grīdai nenoderēja šis līdzeklis, tur talkā nāk ūdens ar kādu aromātu un lupata, bet nu noderēs ūdenim arī šis Purenn.

Es šādu sev neiegādāšos, ir alternatīvas.

Kopumā varu teikt, ka Purenn ir ļoti labas lietas, piedāvājumā atradu vairākas lietas, kas man noteikti noderēs arī turpmāk. Kaut ko vēl nopirkšu noteikti no jaunumiem, lai izmēģinātu. Tagad ir vēlme izmēģināt poda mazgāšanas līdzekli, un ļoti interesē, piesaista Purenn līdzekļu aromāti. Domestos es nepanesu, tas ir ļoti kodīgs, pēc tā lietošanas pat acis grauž. Pagaidām lietoju citas firmas līdzekli ar citrusu aromātu, bet arī tas jau apnicis. Ieskatoties katalogā atradu, ka šķidrās ziepes var iegādāties arī 5 litru iepakojumos, kas ir liels pluss.

Es pievienoju savā rakstā arī nuko.lv cenas, jo e-Maxima internetveikalā šīs produkcijas nav, bet pašos veikalos ar akcijas cenām ir bijis. Un tad arī man šī produkcija iekrita acīs. Katru reizi, kad ienācu veikalā, stāvēju pie stenda un nevarēju saprast, kura smarža man patīk vairāk. Tā arī nevarēju izlemt. Bet tagad noteikti zinu, ka būs sarakstā arī Purenn produkcija.

Tāpat gribu izmēģināt veļas mazgāšanas līdzekli ar lavandas aromātu un līdzekli kaļķakmens tīrīšanai. Protams, mans viedoklis ir tikai mans, un kādam tie līdzekļi, kas man neiepatikās, noteikti derēs. Te jāsaprot, jāizmēģina katram individuāli. Es sev atradusi esmu daudz alternatīvu, un reti izmantoju ķīmiju, un, ja jau esam tuvāk dabai, jācenšas nepiedrazot dabu ar sadzīves ķīmiju.

20160906101718-60359.jpg
Большое спасибо Маминому клубу за тестовый вариант, очень интересно опробывать, что то новое и вносить в свой список нужных вещей.

                                                                                    Тест провела Карина.

Liels paldies Māmiņu Klubam par testēšanas iespēju, ļoti interesanti izmēģināt kaut ko jaunu, un iekļaut kaut ko savā nepieciešamo preču sarakstā.

Testu veica Karīna (maminklub.lv)

mamuljek