Meklē auklīti? Ieskaties šeit->>>

Meklē auklīti? Ieskaties šeit->>>

18. Sep 2015, 12:11 ErikaCircene ErikaCircene

Sveikas mīļās mammas!

Tā kā parasti pēc maniem sludinājumiem ir virkne ar jautājumiem no mammu puses, tad centīšos šoreiz uzreiz visu pastāstīt pašā sludinājumā. Patreiz meklēju jaunus, patstāvīgus auklējamos, pagaidām maksimums divus bērniņus, vēlamais vecums līdz 2 gadi. Patreiz jau vienu auklēju, kurš, kā izskatās decembrī uzsāks lielā bd gaitas.

Tad nu tā... Nedaudz pastāstīšu par sevi, par mūsu apkārtējo vidi un, kā mēs ar bērniem pavadam dienas.

Esmu 26 gadus jauna auklīte. Jauka, mīļa, aktīva, saprotoša, kārtīga, ar stabilu nervu sistēmu, neatlaidīga. Ir man interesanti hobiji, ar ko ikdienās, vakaros, brīvdienās nodarbojos- šūšana, snovbords, boks. Viss lielāko pieredzi bērnu auklēšanā, pieskatīšanā esmu guvusi no saviem 3 bērniem (puika-3g6m un dvīņu meitiņas 1g7m), kuri nu jau ir uzsākuši savas bd gaitas. Tapēc esmu sapratusi, ka man ļoti labi sanāk veidot kontaktu ar bērniem, viss parasti perfekti izdodas, tad nu nolēmu pamēģināt citu bēniņu pieskatīšanu. Tāda nopietna pieredze, regulārā pieksatīšanā man ir gadu. Un tiešām, pēc cilvēku atsauksmēm, pēc pašas izjūtām varu sevi saukt par aukli ar lielo A. 

Par to ko mēs daramies ar auklējamajiem bērniem, tā kā dzīvoju savā mājā, ar bērniem bieži ejam ārā, kad slikts laiks mēģinam izklaidēties iekšā. Lasot, zīmējot, griežot, līmējot, spēlējoties, mācoties krāsiņas un citas izklaides. Bērnus cenšos barot veselīgi, izmantojot dārza labumus, bio produkcijas. Ir pieredze arī ar veģetāriešiem. Par bērnu gulēšanām, esmu parūpējusies nopērkot ceļojumu gultiņas, kur auklējamie var saldi čučēt.

20150918095154-87105.jpg
Par mūsu apkārtējo vidi, mājā viss ir sataisīts tā, lai ir pēc iespējas drošāk bērniem, arī ārā nav nekāda miskaste, viss skaisti sakopts, mums ir maziņš ābeļ dārziņš, daudz bērnu izklaides, blakus priežu mežš, aiz sētas ganās zirgi. Mums ir arī mājas mīluļi, kaķis, kurš nespēj atpūsties, jo bērniem mūžīgi gribās viņu pabakstīt, un suns, kuru gan es parasti ar bērniem kontaktā nelaižu, tomēr tā ir drošāk.

20150918095104-31612.jpg
Par izmaksām. Patstāvīgos auklējamos pieskatu par 2 eur/h (regulāri nāk, 5x nedēļā), sos varianta bērnus pieskatu par 2.50 eur/h, dvīņus pieksatu par 3 eur/h (arī ar "svešiem" dvīņiem ir bijusi pieredze). Ir bijusi arī pieredze ar bērniem, kuri pie manis palikuši pa nakti, lai vecāki tiek brīvsolī, tādos gadījumos summa paliek nemainīga. 
Nu kaut kā tā.

Ļoti ceru, ka kāda mammīte būs ieinteresēta un savu dārgumu vedīs pie mums!

Atrodamies Ķekavas nov. KROGSILS (tas ir starp Katlakalnu un Ķekavu)

Ja ir vēl kāds jautājums, droši rakstiet uz e.r.i.c.a@inbox.lv  vai zvaniet nr. 20222616

Alexa26 Alexa26 19. Sep 2015, 11:33

👍👍👍👍👍