Kā ģērbt zēnus rudenī?

Kā ģērbt zēnus rudenī?

05. Nov 2012, 00:00 lauvinja lauvinja

Domāju šuro un domāju turp, bet īsti netieku skaidrībā, tāpēc labprāt uzklausītu citu pieredzi.

Puika iet bērnu dārzā. Telpās ir slits un staigā šortos uz zeķītēs. Zeķubiksēs būtu par siltu.

Laukā ejot pagaidām velk bikses ar oderi, bet nāks aukstāks laiks un pārieim uz ūdensnecaurlaidīgajām siltajām biksēm zem kurām man šķiet vajadzētu vilkt kādu plānu kārtiņu. Pagājušo gadu vilka zeķubikses ar kurām staigāja arī grupiņā, bet šogad man šķiet ērtāk būtu vilkt garās apakšbikses. BET man tās atgādina pidžambikses un īsti nešķkiet ērtas, jo velkot biezās bikses saviklsies uz augšu. Bet varbūt tā nav tiesa?

Ērtas šķita termoapakšbikses, bet šogad tādas neesmu sapirkusi, jo cenas man šķiet diezgan dramatiskas, bet sportsdirectā kaut kā netrāpu uz izmēru ar atlaidēm.

Šobrīd apdomāju varbūt sapirkt zeķubkšveidīgos legningus un iztikat ar tiem?

Kādi ir jūsu risinājumi?

lauvinja lauvinja 06. Nov 2012, 13:06

Paldies par viedokļiem! 😀

lauvinja lauvinja 05. Nov 2012, 13:18

Lindex, un H&M apakšbikses izskatās pēc pidžambiksēm.... bet paldies par ieteikumiem!

lauvinja lauvinja 05. Nov 2012, 12:31

A kur pārdod smukas garās apakšbikes, kuras neizskatās pēc pidžambiksēm?

lauvinja lauvinja 05. Nov 2012, 11:16

Man interesē ērtums, jo ja sākam ļoti kvalificēt apģērbu, tad meitenēm garās bikses ar nevarēs vilkt 😀

princesemince princesemince 05. Nov 2012, 10:15

personīgi man šķiet, ka nav tik traki 😀 kad jautāju audzinātājai, viņa saka, ka visi prot savas zeķubikses uzvilkt. protams, reizēm gadās uzvilkt otrādi (par savu gan nezinu, jo viņš arī grupā bez zeķubiksēm, tikai uz ārā iešanu tagad otro nedēļu velk), bet tas jau risināms jautājums 😀 zeķes beigu galā arī nemaz tik viegls apģērbs nav.
vienīgais, ko esmu pamanījusi (vairāk pie meitenēm gan), ja no vecāku puses netiek piefiksēts, ka zeķubikses jau kļuvušas paīsas, tad gan bērnam grūti, jo noslīd gandrīz līdz ceļgaliem, bet pats nepamanās savilkt uz augšu.

lauvinja lauvinja 05. Nov 2012, 10:09

Man nav iebildumu pret puikas ģērbšanu zeķubiksēs, bet šķiet, ka mazajam ērtāk pašam tikt galā ar zeķēm .... nekā ar zeķubiksēm, bet varbūt nav tik traki?

princesemince princesemince 05. Nov 2012, 10:02

es savam (3,7g) šogad vēl vilkšu zeķubikses, bet vīrs jau smīkņā - cik tad ilgi tas balerīnu tērps. domājam par termobiksēm, bet nu tās jau ir tikpat apspīlētas zeķubikses, tāpat arī puiku legingi vai garās apakšbikses, līdz ar ko zeķubikses pagaidām neuzskatu par lielo ļaunumdarbu (meiteņu apģērba vilkšana puikam). jā, zeķubikses ir ērtas arī no viedokļa, ka tā zeķe sanāk kopā ar bikšu daļu, ka bikses neuzvilksies uz augšu, bet no otras puses - tās ziemas bikses un zābaks kopumā nosedz kāju tik labi, ka plika jau tāpat nepaliks.
es labprāt nevilktu tās zeķubikses, bet reāli zem visām biksēm velku vien tādēļ, ka, piemēram, ziemas biksēm odere nav 100% kokvilna, tātad pret miesu svīst. ja būtu kokvilnas odere, tad varētu vispār iztikt bez šī apģērba.