Mana dzimtā pilsēta Grobiņa.

Mana dzimtā pilsēta Grobiņa.

03. Mar 2014, 22:46 lauruxs87 lauruxs87

Viena no manām mīļākajām pilsētam Grobiņa. Dažkār kas brauc uz Liepāju šai pilsētai izbrauc cauri nemaz nezinot kas tad slēpjas šīs pilsētas centrā. Un tomēr ja reiz braucat uz Liepāju noziedojiet vismaz stundu no sava laika un iebrauciet paskatīties uz Grobiņu.

Kāpēc tad Grobiņa ir tik īpaša? Jo tieši Grobiņas pilī 1625 gadā savas pilsētas tiesības ieguva Liepāja. Lai gan Liepāja ir lielāka, Grobiņa ir senāka par Liepāju. Šī mazā pilsētiņa , esmu šeit dzīvojusi lielāko savu mūža daļu un tā īsti man sāk pietrūkt kad jau vairs tur nedzīvoju.

Vēlos padalīties ar jums kā tad tur izskatās un ko tur ir vērts redzēt. Protams ka manuprāt pats ievērojamākais ir pilsdrupas. Kuras jebkurā gadalaikā ir skaistas. Apkārt pilij vijas upe kuras krastos nu ir uzcelta promenāde un ja esat aizbraukuši laikā kad zied tulpes jūsu acis priecēs tuplju dārzs pretējā krastā, kuras tiek speciāli selekcionētas. Bet jebkurā laikā pils parks ir skaists , jo īpaši tagad ir izveidotas pastaigu taciņas, pa pils parku.  Šeit mazs ieskats no manas privātās bilžu kolekcijas.